fredag, mars 30, 2012

StrawberriesEtt kilo jordgubbar kommer lastat! Jojomänsan, här äter vi jordgubbar frukost, lunch och middag, typ nästan. Det är ju så gott! Ikväll blir det Eton Mess till efterrätt.

Idag har vi fått finbesök, Engelsmannens bror har kommit hit från Australien på väg till England, så jag ser fram emot fyra dagar av egentid! Ja, jag förväntar mig att Engelsmannen och hans bror vill spendera all tid med Alfred, och eftersom han har varit en liten ... hela veckan, så kan han nog behöva lite egentid från mamma också!

Hoppas ni får en fin helg!


7 kommentarer:

Desiree sa...

Mmmm älskar jordgubbar. Har köpt en hel del färska gubbar nu när under resan. Så himla goda. HOpps ni får några härliga dagar tillsammans med Engleskmannens bror. Ni får hitta på lite olika gemensamma aktiviteter. Oj blir en låååång resa för brodern om han kommer hela vägen från Australien. Då sätter det perspektiv på min egna flygresa från LA till Munchen som en kort resa ;-)
Kram!

Jenny sa...

Haha, kom och tänka på en sak nu. Jag har blivit lite som ett mat- och speciellt dessertorakel på jobbet. Så fort kollegorna ska ha middag frågar de mig om tips. Sist en av dem frågade om lättlagade, snabba och goda desserter hade du precis bloggat om Eton mess. Så jag sa det (kollegan flyttade hem efter 5 år i UK i höstas). Hon bara "ja, vilket bra idé, tack Jenny". Fast hon borde tackat dig! ;) Kram och trevlig helg!

Mrs Sunshine sa...

Härligt. Älskar verkligen jordgubbar!!

ha en härlig helg nu!

Saltistjejen sa...

Vad roligt med besök!! Och hoppas du får lite egentid och att maken och hans bror får redigt med Alfred-tid! :-)
Kram och ha en riktigt bra helg!!

Marie sa...

Desiree - ja, det blev en lång resa för honom, skulle inte vilja göra den själv! Jordgubbar är ju så gott nu!

Jenny - haha, bra att du har nytta av mina råd! ;)

Mrs Sunshine - tack detsamma!

Saltis - egentid it is! :)

Anna, Fair and True sa...

Hoppas du haft mycket egentid!

Marie sa...

Anna - absolut! :)