måndag, mars 19, 2012

Till salu: Babybjörn Comfort CarrierVi säljer nu vår Babybjörn Comfort Carrier och undrar om det är nån av mina bloggläsare som är sugna på den? Nypris ligger på 1395:- och vi har tänkt oss runt 700:- (plus frakt) för denna sele. Den är använd (som ni ser) men i väldigt bra skick och som alla Babybjörns produkter är den i väldigt bra kvalitet så det syns knappt att den är använd.

Babybjörn Comfort Carrier kan användas från det att barnet väger 6 kg (runt 3 månader) och upp till två-årsåldern (beroende på hur tungt barnet är! Selen rekommenderas upp till 14 kg.). Barnet kan vara vänt framåt eller mot bäraren, när barnet sitter mot bäraren kan man välja om barnet ska ha benen i grodpositionen (som Alfred har på bilderna här) eller hänga rakt ned (som de gör när han sitter framåt). Selen har ett höftbälte som hjälper till att fördela tyngden för bäraren. Vi har använt den mycket, på promenader i stan och i skogen, när vi är ute och reser eller bara när Alfred vill sitta nära här hemma. Man har båda händerna fria när man bär barnet och det är mycket smidigt. Vill man bära barnet även när det är kallt, funkar Babybjörns överdrag bra när benen är nedåt. Det säljer vi dock INTE.

Vi gillar verkligen selen, men eftersom vi inte använder den så mycket nu och helt enkelt inte har plats att förvara den, så vill vi sälja den. Finns det någon intresserad därute så kan ni mejla till: miss.smultron@hotmail.com

Inga kommentarer: