måndag, april 30, 2012

I'm back!Wow! Vilken helg vi haft! I lördags åkte mamma, systrarna och jag upp till Stockholm. Mamma fyller 60 i juni och då åker vi till Gotland en vecka hela familjen, så det här var vår överraskningspresent till henne! Vi hade verkligen superkul. Alfred hängde med morfar och resten av kusinerna på lördagen, och sent på lördagen landade Engelsmannen (utan väska, som istället hade åkt till Paris..!) så det var en glad kille som mötte oss igår, när både mamma och pappa var med honom!

Jag kunde såklart inte hålla mig från att shoppa lite till Alfred. Det här linnet och byxorna hittade jag hos Granit som verkligen har fina kläder i mjukaste, ekologiska bomull, som ni ser fick de godkänt av Alfred!

7 kommentarer:

Jenny sa...

Välkommen tillbaka! :)

Jag var på Granit på Götgatan här om dagen, och såg att de hade kläder i källaren. Men eftersom vi skulle vidare kikade jag aldrig. Kanske får göra ett återbesök där då.....har ju många små söta bebisar att shoppa till nuförtiden, mina vänner ynglar av sig som tusan. ;) Kram och trevlig valborg!

Channal sa...

Kul men tjejhelg i Stockholm! Alfred söt som alltid! Engelsmannen får kanske något snyggt från Paris när väskan kommer åter :-)
Fin Valborg till dig! Kram... Anna

storasyster sa...

Va fin han blev i nya kläderna!

Miss Marie sa...

Jenny - vi var nog på en annan Granit, men mycket hade de! Fina vuxenkläder också, men barnkläderna är fantastiskt fina, och mjuka! Ha en fin Valborg du också! :)

Anna - väskan kom på förmiddagen, som tur var! Ha en fin Valborg du också!

Storasyster - visst blev han! Mössan är också fin! :)

Annika sa...

NAJS!
Först Sthlm nu med din mamma och sen GOTLAND i sommar. OOOO vad underbart!!
KAN tro att du shoppade medan du var i stan.
Ha en fin Valborg!!

Mia sa...

Välkommen tillbaka!

Vad mysigt med tjejhelg - och Gotland! Dit vill jag. Nu är den här sommaren redan uppbokad till tänderna men nästa år SKA jag hyra en stuga på ön. Vart tar ni vägen på ön? Har du varit där förut?

Kram

Miss Marie sa...

Annika - ja, vi har en riktigt fullspäckad vår o sommar! Riktigt underbart!

Mia - jag var där en gång för länge sen, och då tyckte jag att det luktade illa av tång överallt! :)