torsdag, april 12, 2012

Packning pågårHär inne händer det inte mycket idag! Alfred och jag åker till Sverige imorgon och håller på att försöka få in våra saker i en resväska. Inte det lättaste! Alfreds saker tar redan upp halva resväskan... Det är tur att det finns tvättmaskin! Engelsmannen kommer till Sverige om två veckor, så han får helt enkelt ta med sig det som jag inte får plats med. Hos mina föräldrar kan jag gå runt i mysbyxor och tröja (så som man gör ute på vischan), men vi ska på bröllop också, och där kanske det inte är helt acceptabelt med mysbyxor? Särskilt inte matchat med regnstövlar... Well, well, det ska nog gå!

Tills vidare får ni hålla till godo med förförra veckans rosa rosor, som fortfarande står sig, fast nu börjar de sjunga på sista versen. Fina är de!

10 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Vad härligt att ni åker till Sverige nu!! Och bröllop låter kul! men mysbyxor är nog ingen bar klädsel där nej. Visst är det otroligt hur mycket man släpar med sig när man reser med barn!!! Haha!
Lycka till med packandet och förberedelserna!
Kram!!

Jenny sa...

Åh! Inte nu till helgen men nästa ska jag vara i hoodsen, då får du gärna komma dit med A och kolla små lamm hos min syrra på söndagen! fast ni kanske har det ute på "din" vischa också! ;) Hoppas du får med det mesta och bon voyage! Kram

Malin sa...

Trevligt med resa till Sverige och kul med bröllop. Lycka till med packandet och trevlig resa imorgon!

storasyster sa...

Ja ja ja!!! Nu är ni snart på väg!! Du vet att det finns en hel del kläder (till er båda) att låna om det skulle behövas! trevlig resa!

Men om hans grejer "bara" tar upp halva väskan så har du ju inget problem ;)

Annika sa...

VAD kul att ni ska hem, och vara hemma länge! Härligt.
KUL med både mysbryxdagar och bröllop!
Hoppas du håller bloggen levande under tiden :-))

Anonym sa...

Trevlig resa! Hoppas vädret här blir bättre än de senaste dagarna, men det är klart annars får du ju användning för mysbrallor och stövlar...
Bröllop låter härligt! Jag är säker på att du hittar något snyggt, du är så bra på att kombinera kläder här på bloggen.Nu var det ett par år sen jag var på något, får hoppas på kusinen i sommar. Själva firar vi tioårig bröllopsdag i sommar (helt sjukt, vad det gått fort) och ska hitta på något kul firande :D!/Susanne

Anna, Fair and True sa...

Hur länge är ni i Sverige? Det vore så kul att ses om ni är i Stockholm något?! Minns inte var din familj bor, är det Västergötland?

Desiree sa...

Kul att ni ska hem till Sverige en sväng. Du får hjälpa mig att hålla tummarna och se till att våren kommer tillbaka. Bröllop är kul och hi hi nej det passar nog inte riktigt med mysbyxor på bröllop.
Hoppas resan går bra och ha en underbar Sverige vistelse.
Kram!

Channal sa...

Välkomna till Sverige! Just nu skiner solen, +10 grader! Säkert ligger det ett litet påskägg och väntar på Alfred =)

Älskar dina rosor likt polkagrisar! Vad heter dem?!

KRAM... Anna

Miss Marie sa...

Saltis - sjukt mycket man måste ta med! Herrejösses...

Jenny - tack för det, får se vad vi har inplanerat! :)

Malin - tack! :)

Storasyster - haha...! ;) Han har den stora halvan... ;)

Annika - ska bli så kul! Vi har inte varit hemma sen jul så det är på tiden! :)

Susanne - ja, jag hoppas också att vädret bättrar sig lite, tycker gott det kan vara lite varmare... :) Vi firar 3 år i år, det går verkligen fort! :)

Anna - vi är i Närkes skogar, så Stockholm är ganska långt bort, tyvärr!

Desiree - jag håller alla tummar jag kan för att vädret ska vara fint!!!

Anna - soool! Det gillar vi! :) Har ingen aning om vad rosorna heter, köpte dom för 5 euro i ett blomsterstånd! :)