söndag, april 08, 2012

Söndagssvep, 8 april 2012



Vi vaknar upp till snö på påsksöndagen. Snö?! I München i April?! Världen har blivit tokig... Jag drömmer mig bort till picknickar i varmt väder...


Dags att köpa mössa! Är det här månne den sötaste mössan någonsin? Alfred gillar Peppa Pig så han skulle nog gilla den här!


The Love Shop har nu aprilrea! Jag har skickat efter posters därifrån och även fast de kommer från Australien så kommer de fort och i perfekt skick. Kan rekommenderas! Det svåra är ju bara att välja vilken man ska ha...


By Malina har designat en sidensjal för Rädda Barnen. Både snygg och för ett bra ändamål!


Noa Noa ger fin sommarfeeling...


Olivia Palermo är snygg och glamourös i Lifestyle Mirror.


Sköna Hem visar det här fina badrummet. Jag gillar speglarna på väggen!


Violaine Olga Madeleine har snygg stil! Det där halsbandet från Zara har jag stått och petat på några gånger, riktigt fint är det, men tror inte det finns kvar nu, men det här är ju också riktigt snyggt!


Åh, vad jag gillar den här hatten från Monsoon! Så snygg, särskild på en brunett som på bilden, och med den klänningen också. Den här är också snygg, och den här är helt fantastisk, wow! Den här är ju lite söt!


Dagens reatips får bli de här förvaringskorgarna som nu finns till halva priset hos Cox & Cox! Vi Alfred har en och jag gillar den för att den både är snygg och väldigt praktisk! Dom har en massa annan fin rea också. Den här hängaren till exempel, jordgubbsdräkten till barn eller förvaringen för mössor och vantar!


Bloggen 365 Days of Breakfast får mig att bli sugen på frukost hela dagen! Kolla in hennes fotografblogg också, en massa fina bilder!


Jessica Alba ska skriva en bok om föräldraskap och allt som kommer med det! Förut tyckte jag att Jessica Alba var en blonderad bimbo, men sen hon blev mamma har hon fått en mycket mjukare framtoning. Hon förklarar också att hon nästan alltid har en sjal på sig, det är ett bra sätt att dölja om ens barn ger en några läskiga fläckar! Och så tycker jag det är bra under den perioden då man inte kan bära några halsband eller örhängen, eftersom barnet bara drar i dom, då funkar det bra med sjal för att få en färgklick!


Jag älskar det här citatet från Maurice Sendak. Han älskade det så mycket att han åt upp det. Underbart. Via Peonies and Polaroids.


I senaste numret av Sweet Paul visar svenska Lotta Jansdotter hur man gör fina mönster på saker. 


Rockstar Diaries skrivs av Taza och handlar om hennes liv tillsammans med Husband och dottern Eleanor (som bara är några dagar yngre än Alfred) och lilla bebben i magen. Jag inspireras av bilderna, Tazas preggo-style och Eleanors gulligaste mössa. Kolla in ni också!


Jag skulle gärna smaka på de här godsakerna som finns hos Lulu's Sweet Secrets!


Jag skulle gärna packa de här väskorna och åka nånstans varmare idag! Ha en fin påsksöndag!

17 kommentarer:

Ullis sa...

Åh, vilket härligt söndagssvep, så mycket snyggt. Svepet fick ersätta tidningen till frukost. Så ni fick också snö, här ligger det lite kvar, men solen skiner. Ha en härlig påskdag.

Marie sa...

Ullis - ni kunde gått ha behållit snön hos er! ;) Ha en härlig söndag! :)

Anonym sa...

SNÖ??!! Galet... Här är det kyligt men ändå +9 och absolut ingen snö. För övrigt dötrist, allt stängt och jag är shoppingsugen på tex Ikea men... det får vänta tills tisdag eller så.

Jenny sa...

Ja vädret är allt för bra galet. Här i Halland där jag tillbringar påsken är det relativt varmt och sol varvat med just snö.... Vädergudarna har supit, tror jag....

Marie sa...

Brysselkakan - I know, SNÖ?!?! Runt nollan är det här, burr...!

Jenny - japp, de måste ha haft en ordentlig fest, vädergudarna... ;)

Saltistjejen sa...

Som vanligt ett höärligt södnagssvep!! :-)
Hoppas nu att snön smälter fort!!!!
Här är det varmt och soligt idag men vi kommer nog att vara inne mesta delen idag för bi är bjudna till vänner på påskbuffet. Tur vi var ute så mycket igår... :-)
Kram!

Miss Marie sa...

Saltis -snön har smält på vägarna, men inte på hustaken ännu! Hoppas det blir varmare snart!

Desiree sa...

Trycken från Love Shop är ju hur fina som helst. Frukostbloggen ska jag ta och gå in kolla in nu. Den tror jag passar mig perfekt som är en frukostälskare.
Glad Påsk och ännu ett härligt söndagssvep.
Kram!

Miss Marie sa...

Desiree - Love Shops posters är superfina! Kolla in blogg, riktigt mycket inspiration där! :)

Fru W sa...

Jag får nog sluta läsa din blogg snart (skämtar bara), för jag blir så klick-och-shoppingsugen när jag ser dina inlägg med alla fina saker!! Och vilken fin blogg-header du har!

Vårkramar!

Miss Marie sa...

Fru W - haha, o hur tror du det är för mig som letar reda på alla fina grejer?! ;) Vårkramar tillbaks!

Anna, Fair and True sa...

Hur mycket av det du tipsar om köper du själv på ett ungefär? ;)

Annika sa...

LIKA fint som alltid!!

Sofia sa...

Väldigt fin scarf för Rädda barnen!

Miss Marie sa...

Anna - jag köper allt i fantasin, men inte mycket i verkligheten! ;)

Annika - tack! :)

Sofia - ja, jag tycker också den är riktigt fin!

Mia sa...

The love shop ska jag spana in. Sådana tips tas tacksamt emot. Jag kan bjussa på ett annat i utbyte liksom. Apropå aussies, kolla in smyckesmärket Wanderlust. Man vill ha allt.

Kram

Miss Marie sa...

Mia - det ska jag genast kolla in! :)