tisdag, maj 22, 2012

Hattfnatt på kungadopFinast idag var ju såklart lilla prinsessan Estelle, men om vi bortser från henne så tycker jag att det var en hel del gäster som hade lyckats bra med sina outfits. Jag är mest intresserad av hattarna, och där tycker jag att drottningen hade en fantastisk hatt; ljust rosa, med en ros och rader av pärlor. Fantastiskt fin. Även Victorias hatt var fin, fast jag hade gärna sett att den satt lite längre fram på huvudet, men ändå, kanonfin! Gillar också att de båda hade valt rosa i olika nyanser, de matchade fint! Även Madeleines lilla hatt var läcker, det lila floret gjorde verkligen hela outfiten. Hon hade matchat ögonskuggan med floret och det är en snygg detalj. Marys hatt var också maffig, och så gillade jag Luxemburgs prinsessa (?) med en gråbeige hatt, och så var även Maxima, Märtha Louise och Mathilde fina.


Elisabeth Tarras-Wahlberg var stor och rosa och hon stack ut! Jag gillade också damen i rosa med lila fascinator samt Islands första dam i en väldigt läcker outfit med inspiration av Chanel/Downtown Abbey/The Great Gatsby. Daniels syster Anna var också vårigt fin och Carl Philips Sofia körde på säkra (och lite tråkiga) kort men var såklart fin. Damen i rosa och rött var definitivt den som stack ut mest, älskar såna där stora hattar men kan tänka mig att de som satt bakom henne i kyrkan inte älskar dom lika mycket! Modellen Vicky Andén var den enda lite yngre som hade en lite mer gammeldags hatt på sig, den beiga till vänster, och allt klär en skönhet, helt klart! Victorias vänninor hade också lyckats bra, gillar Andrea Engsälls vita outfit med svarta detaljer, och finast hatt hade helt klart Andrea Dinkelspiel i helvitt - älskar det stora floret!

Så tycker jag, vad tycker ni?

15 kommentarer:

Anonym sa...

Ja nog var det hattfnatt! Gillade Annie Lööfs lilla fina huvudprydnad och att hon såg så äkta glad ut!

Anna tänker högt sa...

Alltså jag gillar inte alls Silvias hatt, hon ser ut som en riktigt gammal tant i den tycker jag. Hemsk. Jag tycker att Andrea Engsäll var helt klart snyggast av dessa. Så är hon den utan hatt också, det kanske säger något haha!

Miss Marie sa...

Brysselkakan - jag tyckte den var lite småtråkig, lite för beige o lite för vanlig, men hon passade ju i den o så var hon verkligen glad, så det ger pluspoäng! :)

Anna - jag som gillar den hatten just för att den är lite tantig! :) Ja, gillar man inte hattar så var det här ingen hit, men du har helt rätt i att Andre Engsäll var smashing!

Saltistjejen sa...

Shit vad du KAN!! jag känner typ bra igen Vic, Silvia och de andra av svenska kungahuset här hahaha! Ja och så tarrasdamen då....
;-)
Du har verkligen royal-kunskaper!
Kram!

Miss Marie sa...

Saltis - jamenvisst! Vissa kan saker om politik o annat, jag kan viktiga saker om kungahuset! ;)

Ullis sa...

Damen i rött och rosa var Maria Silverschiöld, designer och gift med prinsessan Desires son.

Miss Marie sa...

Ullis - aha! Kunde tänka mig att hon jobbade med nåt kreativt o inte var nån tråkig politiker! ;)

meerle sa...

Jag känner också bara igen svenskarna, och knappt det. Jag måste helt enkelt plugga på personnamn för emellanåt fick jag lite panik när dom pratade om (svenska) personer som jag aldrig hört talas om :S

Jag tyckte verkligen om både Silvia och Victorias klänningar, jag älskar den nyansen av rosa! Den där kavajen i ljusrosa gillar jag också. Däremot gillade jag inte Madeleines hårfärg, tycker hon passar bättre i ljust hår, speciellt i den "outfiten" (vad säger man?).
Och jag har dille på rosetter så damen längst ner till vänster, hennes kappa/klänning gillar jag. Och du kanske vet, vem är Sofia Hellberg? Hon skulle tydligen skapa rubriker...

Channal sa...

Kan inte påstå att jag gillar hattar! Inte min grej, men lite kul är det! Tycker MärtaLouice av Norge har bra smak! Hon är alltid så tuff o fräsig på ett naturligt sätt!
Det var ett vackert dop! Estelle var så söt!!! Kramar Anna

Lotta sa...

Roligt med alla hattar, passade så bra idag!

jag tittade i sängen, svt play klockan sex på morgonen ;)

Miss Marie sa...

Meerle - tror du menar Sofia Hellkvist, CPs flickvän som nog snart blir prinsessa! :)

Anna - jag älskar hattar, så det här tycker jag var superkul! :)

Lotta - visst passade det bra! Haha! Jag kollade också svt play, men jag har turen att det inte är någon tidsskillnad! :)

Malin sa...

Jag gillar som alltid madde, alltid snygg. Vem är kvinnan längst ned till vänster i svart knyt klänning super fin.
Ammar Victoria? Måste vara krångligt i den klänningen ;)x

Anna sa...

rosa-rött är verkligen läckert ihop!
lite för mycket beige/puder/rosa över lag tycker jag, som ändå gillar färgen.
något jag inte klarar av: vita strumpbyxor!

Desiree sa...

Jag gillade Maddes nätta hatt med lite nät. Jättefin. Älskar att kolla in hattar också. Finns mycket fina. Önskar själva att man fick tillfällen att bära hatt oftare.

Miss Marie sa...

Malin - det är Vicky Andén, modell som uppenbarligen klär i allt! :D Har ingen aning om hon ammar, men jag tänkte också på det, att det inte kan vara helt enkelt i den klänning o med det schemat de hade hela dagen!

Anna - ja, det blir ju trist när alla följer samma färgskala, men jag gillar just den färgen! :) Jag gillar inte heller vita strumpbyxor i vanliga fall men jag tyckte de passade här!

Desiree - visst är den söt med sitt lilla nät! Jag tycker också det är kul att få kolla in hattar! :)