måndag, juli 09, 2012

Biltur på en lördagVi hyrde bil i helgen, och i lördags hade vi tänkt åka på en utflykt. Vi hann åka en kvart sen blev det varning för kö på autobahn. Oh joy and hallelujah. Kö på autobahn är kanske det värsta jag vet. Fyra leder av stillastående fordon i kilometer efter kilometer. Så efter en och en halv timme i en bilkö som inte ledde nånstans, så åkte vi av autobahn och styrde kosan hemåt igen.


Vi stannade vid ett humlefält. Tyskarna är ju storkonsumenter av öl, så det odlas humle lite här och var. Det är väldigt vackert!


Här och var när man kör bil så åker man förbi blomfält. Där plockar man de blommor man vill ha och sen lägger man pengarna i burken. Alfred och jag plockade med oss några gladiolus hem. Det var den utflykten, det!

7 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Så vackra blommor! Älskar solrosfältet! Ella plockade en "sun flower" igår i Central Park och var MYCKET NOGA med att den skulle hem och sättas i vas. Jag hade inte hjärta att säga till henne att det inte var en solros utan en maskros... Men vad sjutton, fin var den ju ändå!
Kram!

Miss Marie sa...

Saltis - ros som ros, de är ju fina ändå! :)

Anna, Fair and True sa...

Men vad snopet när ni hade hyrt bil och allt!

Lotta sa...

Vad härligt Marie! Läckert att allt blommor.

Trafik känner man ju till härifrån ;) Puh, lätt att tappa sugen. Trist när man har laddat och ska iväg!

Fin de-tour iallafall!

Miss Marie sa...

Anna - ja, lite snopet var det!

Lotta - ja, bilköer suger riktigt ordentligt!

Desiree sa...

Trist med bilköeer men ni verkade ändå ha fått till en fin utflykt även om det blev ett annat utflyktsmål. Är det ofta bilköeer om man ska ut på landet under helgern?

Miss Marie sa...

Desiree - det beror på! Just nu är det en massa holländare med husvagn på autobahn, o de stoppar upp. Annars brukar det vara helt ok!