fredag, juli 13, 2012

Middagsmat



Såna här middagar är ju bara de bästa på sommaren. Lite av varje så man kan plocka vad man är sugen på. Kronärtskocka kokad i lättsaltat vatten, avokadoröra, getoströra och en god chiliröra som jag köpt på marknaden, sallad med honungsrostade morötter ( ringla över honung, olivolja, salt och peppar och in i ugnen på 170 grader i 30-60 minuter, smaskens!) och så gott bröd. Ja, tack!

7 kommentarer:

Jenny sa...

Vi ska bjuda till middag i morrn, som ska vara vegetarisk, och vi tänkte oss nästan exakt något sådant! :) Ser verkligen mumsigt ut! Kram

Lotta sa...

Mmmm....så gott!

Var ute på middag igår och åt lite av varje, både roligt och läckert att få gå bananas i menyn ;)

Mycket grönsaker, honung, tomatsoppa, ostron...proppmätt!!

Miss Marie sa...

Jenny - det är ju så mumsigt, särskilt nu när allt är i säsong! :)

Lotta - mmm, låter gott! :)

Desiree sa...

En perfekt sommarmiddag i min smak. Tycker det är gott med lite enklare mat som är fräsch som detta.
Kram!

Miss Marie sa...

Desiree - visst är det gott med lättare mat på sommaren.

Anna, Fair and True sa...

Mums! Vi brukar ofta göra grönsaker i ugn men jag ska komma ihåg honung också nästa gång.

Miss Marie sa...

Anna - det blir lite extra gott med honung! :)