torsdag, oktober 25, 2012

Sista cykelturernaHär i München njuter vi av hösten. Till helgen har vi blivit lovade snö, regn och minusgrader, så då åker blommorna in i skyddande tältet och cykelsadeln får lägga sig att vila tills det blir varmare igen. Vi cyklar runt så mycket vi kan fram till dess! Alfred och jag har verkligen gillat cykelsadeln, så är ni på jakt kan vi varmt rekommendera Safe-T_Seat. Dyr men värd varenda krona. Vi gillar också blomsterstånden som står här och var i München, det gör det enkelt och lustfyllt att köpa lite färska blommor att pryda hemmet med, fint! Och efter en timmes cykeltur måste man ju fylla på lite energi med en smoothie, helt klart!


9 kommentarer:

brysselkakan sa...

Här snöar det nu...

Miss Marie sa...

Brysselkakan - burr! Håll det där ett tag, vill inte ha det än!!!

petchie sa...

Åh, vad härligt med era cykelturer!! Vet du vad, Brysselkakans make T har kört min cykel till Bryssel!!! Är de inte alldeles underbart snälla?! Ska inviga den (köpte den hemma i augusti) och Vs nya cykelsits i helgen hoppas jag. Jag köpte en klassisk sits för V men borde kanske ha köpt en sådan som Alfred har. Vi får se hur det funkar att ha V bakom mig.
Vi funderade på att åka till München nästa vecka över Allhelgona för att hälsa på min svåger och hans tyska flickvän men nu blir det Spanien istället :-(

Martina sa...

Nej, men... hur söt far man bli?! Gulliga Alfred.
Kram

Lotta sa...

Eller hur...Alfred är bedårande söt!!!

xx

Miss Marie sa...

Petchie - jag har provat både fram o bak o vi föredrar absolut fram! Men de är ju dyrare så förstår att man väljer en baksits om man inte cyklar så mycket! :) Snälla dom var mot dig! :)

Martina - :)

Lotta - :)

Annika sa...

Men vad GULLIG han är den lille där han sitter och dricker sin smoothie.
Gullungen!!
Vi ska också få dåligt väder, en orkan som möter en vinterstorm. Ja, det lär bli ngt det...
Ha en fin helg!!

Miss Marie sa...

Annika - hua, det låter inte kul! Bäst att stanna inne! Tack detsamma!

Anna, Fair and True sa...

Bäst att njuta så länge man kan! Vi kommer nog cykla lite till men då är det ju bara en kortis till förskolan.

Känns som Isolde missar något när hon knappt får dricka smoothies. Inte för att hon inte får men för att jag inte gör dem så ofta. Måste kanske beställa till fruktkassen från Middagsfrid så jag alltid har frukt hemma också.