torsdag, november 01, 2012

NovemberJag kan inte riktigt fatta att det är november! Det var ju nyss augusti, vart tog september och oktober vägen? November kommer gå i ett nafs och sen är det december, och det betyder advent, julmarknader, mys, mys, mys och jul! Ett bröllop ska vi klämma in där också. Men först november, justja.

Idag är det Allehlgonadag så det är röd dag här i Bayern, ibland gillar jag att bo bland alla katoliker, de gillar sina röda dagar! Kyrkklockorna har redan ringt några gånger, ding-dong. Det betyder att Engelsmannen har långledigt och vi far till England, jag med rinnande näsa och allmänt ofräsch, men med nässpray och näsdukar ska det gå. Sen ska jag ligga till sängs hela helgen i England! Jag ska försöka hinna med att bli klippt, se James Bond och shoppa lite julklappar också, men that's it. Och ja, de här bilderna har inget med texten att göra, förutom att de är från november förra året (min lilla bebis!) och att den översta bilden är tagen innan Alfreds första hårklippning hos frisören och den nedan är då såklart efteråt. Hans hår växer som ogräs, det hänger ned i ögonen, så han ska också bli klippt.

Får se hur det blir med blogguppdateringar i England, men annars kan ni alltid följa mig på Instagram, marienew heter jag där, men det vet ni ju redan!

Ha en fin helg!
10 kommentarer:

Desiree sa...

Vilken rolig frisyr Alfred har på första bilden här ovan. Minns att min mamma då jag var baby brukade göra någon likande på mig så att jag hade som en liten våg uppe på huvudet. Jag hoppas ni får det riktigt trevligt i England även om du är förkyld. HOppas att förkylningen ger med sig lite och att du känner dig piggare. Dina pumpkin muffins ska jag ta och baka då jag kommer tillbaka till Stockholm. De låter så himla goda. Kul och intressant att läsa om dina tankar och reflekionen över de senaste 10 åren. Jag tror det är jätteviktigt att våga ta klivet ut i världen som du gjort. Man lär sig så mycket om både sin omvärld och om sig själv. Jag känner att jag lärde mig otroligt mycket då vi bodde i Alabama. Ha en bra resa.
Kram!

meerle sa...

Lyx att ni har helgdag! Här är det en vanlig regning torsdag. Hoppas du kan krya på dig i England, drick mycket te av ingefära! Och se till att dom passar upp på dig!

Sahra sa...

Jag behöver bara kolla mig snabbt i spegeln så blir jag smärtsam medveten om att det är november och var väldigt länge sedan det var augusti och sol. Fifan vad blek jag är. Blekt kan vara vackert men inte blek och hålögd. Ha en skön englandsvistelse

Miss Marie sa...

Desiree - ja, han brukade ha en liten Elvis-våg i luggen ibland! :) Du får prova pumpamuffinsarna, de blev riktigt poppis här hemma!

Meerle - undrar om det bara är Bayern som har helgdag?

Sahra - haha, jag har varit blek hela året tror jag! ;)

Martina sa...

Krya på dig och ha det så bra i England!

storasyster sa...

Tror nog frun piggnar till bara du kommer in i shoppingandan i eng. Skulle gärna gjort dig sällskap. Tänk att få julklappsshoppa i eng.

Annika sa...

HELLEGOSINGEN bad SÖT Alfie är!
MY GOD!!
Jag vill bara ta honpm i knäet. FINING!!!
Underbart med långhelg.
Ha så KUL i England.
MÅ du tillfriskana SNARAST!!!

Lotta sa...

I love your little guy!! He is so adorable.

Ha en underbar weeekend!


xx

Anna, Fair and True sa...

Vad liten han ser ut jämfört med nu!

Anonym sa...

[p]Again the Soviet Union (55 gold medals) and East Germany (37) demonstrated their [url=http://www.cheappsneakershoes.com]air jordan shoes[/url] sporting superiority across the Western nations by finishing second and third while in the medal table . com Nike Free 4 . Never, [url=http://www.cheappsneakershoes.com]michael jordan shoes[/url] never give up . The technique of ordering is actually simple, what one ask to act is execute the catalogs presented over the internet site and choose the product or service you're concerned to [url=http://www.cheappsneakershoes.com]cheap air jordan shoes[/url] acquire and after that go through the purchase button . they might select several becoming more popular NBA superstars and create a Jordan shoe of their name . Following of [url=http://www.newsneakershoes.com]new air jordans[/url] these, you feel as if you assists in maintaining going , or go back home as tired through long nights . e [url=http://www.newsneakershoes.com]cheap jordans for sale[/url] 100m . There initially were [url=http://www.newsneakershoes.com]air jordans for sale[/url] basketball, baseball, tennis, golf and soccer shoes.[/p]