måndag, december 17, 2012

En flygande AlfredPå många sätt har det blivit enklare att flyga med Alfred nu när han är lite äldre. I början, när han var en liten bebis och typ bara skrek, skrek, skrek, så var det inte alltid så kul. Nu kan man distrahera och leka med honom på ett helt annat sätt, även fast han såklart har sina stunder av trotsighet (no sh*t!), men man kan ändå prata lite med honom. Men så får man ju såna här stunder då vi har tajmat in det så att han ska sova på flighten, sen blir den försenad senare och senare och senare och Alfred blir tröttare och tröttare och tröttare och en trött Alfred är en grinig Alfred. Fun, fun, fun. När vi väl var ombord så räckte det att planet taxade ut för att Alfred skulle somna tvärt.

Och alltså, att uppleva en flygplats genom ett barns ögon, det är faktiskt riktigt kul.


5 kommentarer:

storasyster sa...

så fin han är. längtar efter honom men snart flyger ni hit. jippi.

Saltistjejen sa...

Gillar verkligen Alfies byxor!!! :-) Och du haha så roligt att läsa detta för själv tyckte jag nog att just Alfies ålder var den jobbigaste rent flygmässigt med E. Men så har vi ju lite längre flygningar också.... Men då när det är otroligt mycket spring i benen, klätter i armarna och inte så mycket )läs noll) tålamod. Tyckte det blev enklare när hon var lite äldre och hade tillräckligt mycket intresse och attention span för att kunna sitta still lite längre UTAN att man själv och rita, bläddra i en bok eller se på ngt på en iPhone eller liknande. :-)
Så gläd er åt att det blir lättare och lättare!!
Kram!

Miss Marie sa...

Storasyster - visst gör vi! :)

Saltis - nu hade vi ju en extremt skrikig bebis som hade svårt att slappna av, så för oss var flygningarna när han var mindre väldigt jobbiga! Men jag ser fram emot när han kan underhålla sig själv också! ;)

Annika sa...

Jag tycker också att tiden runt 1 och ett halvt var den absolut vidrigaste flygtiden.
Glömmer aldrig en ggn på Heathrow då hon bara skulle springa, springa och springa och jag var ensam och det var försningar och det var sååå jobbigt.
HAHA.
Sen blev det bara lättare.
OOOvad jag tycker OM Alfies outfit. SÅ fin med koftan och byxorna.
Sötnos!!
Ja, snart flyger ni hem. VAD härligt!!!

Miss Marie sa...

Annika - ja, det är ju inte helt lätt att flyga med småbarn! ;)