onsdag, januari 16, 2013

Lukta gottSedan tidigare har jag ju Philosykos från Diptyque, som jag älskar, den luktar så gott! I julklapp av Engelsmannen fick jag urgoda Violetta från Penhaligon´s, den luktar precis som Fazers Violtabletter, ni vet den där tabelttasken i guld och lila? Hursomhelst, parfymen är supergod! Och på annandagsrean på Åhlens sprang jag på Clean Provence till halva priset, så den slog jag till på!

Nu kan jag lukta gott länge!

8 kommentarer:

Mia sa...

Jag vill verkligen testa den från Diptyque!

Miss Marie sa...

Mia - kan rekommendera den, supergod!

Tänka högt sa...

Jag köpte DKNYs Be Delicious Paris när de släpptes i limiterad upplaga i fjol. Den luktar också viol och jag älskar den doften! Hittade ett violljus på Åhléns också, det ska jag snart börja elda här tror jag.
Annars är en av mina favoritparfymer just nu La vie est belle (fyndade en flaska för halva priset på Tradera!) eller Valentina som jag fick i julklapp.

Miss Marie sa...

Tänka högt - viol är en himla härlig doft! :)

Anonym sa...

Oj, jag äger bara en parfym för tillfället. Kanske dags att investera i en ny doft!

Annika sa...

Jag som bara sprutar på mig White Linen borde verkligen uppdatera NU.
Blir nyfiken på violen. Men kanske den är för ungdomlig och söt på mig...
Ska sniffa PÅ SEPHORA. Om den nu finns där.

Miss Marie sa...

Anonym - jag har nyss börjat använda parfym igen efter att ha varit gravid och haft en liten bebis, så nu är det kul med dofter igen!

Annika - tror inte den är för ungdomlig! Visst, den är lätt, men inte ungdomlig. Är dock osäker på om den finns hos Sephora...

Anna sa...

ja jag skulle mer än gärna sniffa på dig :)