måndag, februari 11, 2013

Grammys 2013


Det var dags för Grammys i USA igår. Massa stjärnor men inga direkt fullträffar vad gäller kläder. Här kommer ett urval, vad tycker ni?


Rihanna valde genomskinligt rött. Snyggt förutom det genomskinliga! Taylor Swift var snygg i vitt och silver, jag gillar luggen! Katy Perry, valde hårspray, tuttar och marsipangrönt. Not so snyggt. Beyonce var cool i svart och vit byxdress medan JLo gjorde en Angelina Jolie och visade benet. Förstår inte riktigt JLos klänning, ett ben och en arm och sen svart tyg?


Ashanti hade genomskinligt, blommigt och svart. Faith Hill genomskinligt och svart. Miranda Lambert urringat och svart. Alicia Keys bandagerat och svart. Chrissy Teigen svart, slits, spets och bar mage.


Carrie Underwood var country-snygg i svart glitter. Nicole Kidman var inte lika country-snygg i guld, spets och väldigt, väldigt, väldigt rakt hår. Adele hade tagit på sig grandma's blommiga gardin, och det är bara Adele som ändå kan få det att se snyggt ut! Florence och Solange Knowles hade båda valt glittrande grönt.


Maria Menounos valde slits och citrongult. Alexa Chung valde blommig sommarklänning och sällan har något känts så fel i februari! Natasha Bedingfield hade valt rött, spets, urringat, slits, bara revben och tja, inte så snyggt. Kimra (somebody that I uuuuseeed to knooooow!) såg ut som en rysk konståkningsprinsessa och det kan man väl inte annat än gilla?

8 kommentarer:

Anna sa...

Nej det var ingen som var riktigt snygg tycker jag, jag gillar dock Rihannas röda bäst!

Miss Marie sa...

Anna - ja, hon var fin!

Linda sa...

Hej!

Vilken underbar blogg du har! Kan du inte fixa en liten frågestund där vi (hör jag) kan få ställa lite frågor om Muchen? Jag har en tysksambo och vi planerar att flytta till munchen i8 slutet av 2013, behöver alla tips och råd man kan få, bla på vilka stadsdelar det är bäst att bo i osv.

Tack på förhand,

//Linda

Annika sa...

Såg inte galan alls.
Inte en sekund.
Desto roligare då att se klänningarna här.
men JLO, så fult.
OCH Katy Perry, skitfult.
Tycker alla i nedre raden är asfula, utom sommarklänningen (men den är ju rätt malplacerad på en sådan gala alla årstider, och speciellt NU).
Adeles var inte vacker, hur tänkte hon där?
Av alla klänningar du visar är nig Rihannas den finaste, och kanske Taylors. men inte ens de är ju ngra höjdare...
Gud så neggig jag är, men ,men...bättre upp kan de!!!

Miss Marie sa...

Linda - klart jag an fixa det! :) Kul med flytt till München! :)

Annika - nej, jag håller med! Himla trista kläder o då har jag ändå inte med de sämsta...!

Martina sa...

Jag tyckte Rihannas klänning var snyggast! Taylors var ocksa ganska fin. Men de andra...inte alls fina.
Kram

Miss Marie sa...

Martina - det fanns många fula!

Anonym sa...

Det absolut roligaste tycker jag är att JLo liksom tar sig själv på så stort allvar med det där benet. Haha. Lost! /T