måndag, februari 25, 2013

Oscarfester 2013


Förfester och efterfester, det finns många fester i Oscars-tider! 


Emmy Rossum var kungligt vacker i vitt! Klänningen i sig är väl ingen höjdare, men däremot älskar jag tiaran och örhängena. Är det Oscar så ska man gå all in! Ljuvligt!


Diane Kruger var snygg i svartvitt. Kanske lite oglamoröst för att vara Oscars-fest, men så himla snyggt så jag gillar det ändå!


Miranda Kerr hade tagit på sig mormors nattlinne, Allison Williams hade en snygg vit klänning på sig och Zooey Deschanel... ja, jag vet inte vad jag ska säga. Jag är mållös. På ett negativt sätt. Molly Sims var snygg i vitt, Kim Kardashian inte lika snygg i sin vita klänning medan systern Khloe var lysande i gult!


Petra Nemcova hade en läcker klänning i glittrande grått med svart rosett runt midjan. Rosie Huntington-Whiteley försvann i volanger och färgen är ruskigt ful. Isla Fischer var blå medan Hilary Swank hade lånat Sally Fields klänning till efterfesten. Den var snyggare på Sally!


Elisabeth Banks hade rött, Alessandra Ambrosio var glittrig och genomskinlig och Amanda Seyfried var röd. Christa Allen valde hudfärgat medan Kenzie Dalton valde rosa och svart- och vit prickigt, sött!


Britney Spears glittrade i svart och jag vet inte vad hon gör med sitt hår, men det ser ut som hon har peruk på sig. Fruktansvärt fult. Rose Byrne var fin i vitt, Minnie Driver glittrade i silver, Olivia Munn glittrade i ljusros (det lilla hon hade på sig i alla fall...) och Marisa Tomei hade snygg byxdress.


Heidi Klums tuttar fick knappt plats i klänningen, stackarna. Miley Cyrus matchade punkig frilla med sedesamt vitt och Amy Adams bytte från volanger till metalliskt silver. Kate Beckinsale hade söt puffklänning och Naomi Watts glittrade även på efterfesten.


Jane Fonda var prickig, Selena Gomez vit, Vanessa Hudgens metallisk medan Natalie Portman och Kristin Chenoweth valde vitt och svart.


Lily Collins var ruskigt snygg i blått! Zoe Saldana bytte om till nattlinne till efterfesten och Naomi Campbell valde blått. Paula Patton var en av många som valde metalliskt silver medan Amy Poehler valde skogsgrönt.


Nina Dobrev var snygg i vitt och svart medan Kate Bosworths ben ser ruggigt smala ut till den kortkorta klänningen! Anne Hathaway bytte om till ljusblått och Jennifer Lawrence till metallfärgat och Rashida ones valde glittrande svart. 

Så för att summera; mycket glittrande metaller och så svart och ljusa toner, inte så mycket färg tyvärr! Vilka gillar/ogillar ni?

19 kommentarer:

Anna sa...

Här gillar jag Molly Sims, Miley Cyrus och Nina Dobrev bäst, väldigt fina! Olivia Munns outfit begriper jag mig inte alls på, hur kan man ta på sig nåt sånt?

Miss Marie sa...

Anna - håller med dig, de är fina. Och ja, Olivia Munns, vad tänkte hon där?! Fruktansvärt!

Anna-Lena sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anna-Lena sa...

Här tycker jag bäst om Naomi Campbell faktiskt, klänningen kanske inte är JÄTTEvacker i sig men den passar verkligen henne vilket gör den fin. Diane Kruger är också jättevacker, ett litet minuspoäng för frisyren med mittbena som det känns som hon ALLTID har.

Jag har alltid tyckt om Britney Spears och har tyckt att hon är vacker jämt, även under dom "svåra åren" ;)
Men jag tycker hon passar bäst i blont hår! Men hennes hår har varit konstigt ända sen hon rakade av det..

Miss Marie sa...

Anna-Lena - ja, Naomi är riktigt snygg! Jag kollade på X Factor US när Brittan var domare, och varje vecka såg hennes hår konstigare o konstigare ut! Vet inte om hon har konstiga extensions eller nåt, men nåt konstigt är det...!

Anonym sa...

Nope! Snyggare klänningar i förra inlägget. Här gillade jag Naomis klänning bäst!/Susanne

Channal sa...

Förfest, efterfest... ombyte och massor av klänningar!! 10poängare till den läckra Marisa Tomeis i byxdress. Sen gillade jag vackra stjärnmodellen Alessandra Ambrosio!

Många dissar men fler hissar!

Kram Anna

Miss Marie sa...

Susanne - ja, det fanns fler galaklänningar i förra inlägget! :)

Anna - det krävs väl en toppmodel som Alessandra för att ha en sån klänning, men jag tycker den är lite väl bar!

Annika sa...

Herregud, Heidi Klum. SÅ fel det kan bli!
Ja, det gäller att ha biten till max. Vilken fest för designerna!
Otroligt kul. OCH vilken frossa för oss andra.
Tyckte nog att deras Oscarsblåsor var snäppet finare och vackrare.

Miss Marie sa...

Annika - ja, och Heidi är ju inte 20 längre heller, tycker det känns väldigt desperat!

Helens Universum sa...

Härligt ögongodis! Tänk så mycket vackra klänningar det finns!
Ha en skön fortsatt måndagskväll!
Kram Helen

Miss Marie sa...

Helen - massa fina klänningar! :) Tack detsamma! :)

Jenny sa...

Jag gillar båda nattlinneklänningarna! Jag gillar när det inte är så himla tight. Men inte de som trycker in tuttarna i alldeles för små tighta fodral... Håller med om Kate, vart har hon tagit vägen??? Anne Hathaway ser också alldeles tunn ut i sina klänningar tycker jag...

Miss Marie sa...

Jenny - njae, nattlinnena får de ha på sig hemma! ;) Gillar inte heller när det är för tight!

Charlie sa ... sa...

Älskar din Oscarsrapportering!!!

xx

Miss Marie sa...

Lotta - :)

Anonym sa...

Vi tycker både lika och olika! Personligen tycker jag det känns lite maskeradigt med Emmy Rossums outfit. Fint, men liksom inte så glamouröst. Gillar inte kombinationen av tiaran och örhängena. Blir för mkt, tycker jag.

Diane är något av det snyggaste som finns, men outfiten var väääldigt oglamourös som du säger!

Sen då. Jag diggar Miranda faktiskt... och Molly Sims! Väldigt fint. Systrarna Kardashian - fruktansvärt. Tycker Swank är vacker i det röda! Britney - wtf? Minnie - mums! Klump-Klump-Klum borde sluta visa lökarna på det där viset. Hemskt. Gillar Selena Gomez klänning mycket! Nina Dobrev kan jag inte bestämma mig angående, tycker klänningen är konstigt skuren upptill men ändå fin! /T

Miss Marie sa...

T - jag tycker oftast det blir för mkt med örhängen o tiara, men här tycker jag det blev kanon, pga hennes strama uppsättning o neutrala make-up. Nina tycker jag var riktigt fin i den där klänningen!

Anonym sa...

Jag tycker miranda kerrs klänning var jättevacker!