söndag, februari 03, 2013

Söndagssvep, 3 februari 2013God morgon sköna söndag!


Lagom till alla hjärtans dag kan man bli fin i hjärtklänning från Topshop.


Jag skulle gärna ha den här fina ponchon från Missoni på mig i vår! Finns hos Kyss Johanna.


Alfred har en ryggsäck, men den har han dagisgrejer i, så han behöver en till när vi ska ut och resa. Sötaste ryggsäcken är ju ändå Kånken från Fjällräven. Finns hos Naturkompaniet och ASOS.


Bobo Choses har verkligen hur mycket fint som helst och senaste kollektionen är riktigt fin. Ett linne med fish & chips är ju typ som gjort för Alfred! Ni har väl heller inte missat att Mini Rodini släppt sin nya kollektion? Den finns bland annat hos Oii Design.


Det har blivit många barnböcker de senaste åren, och en av mina favortiförfattare är Oliver Jeffers som gör helt fantastiska böcker. Han både skriver och illustrerar dom, verkligen talangfull! Kolla in den här videon där han beskriver sin skrivprocess!


Kul att svenska Elin Kling är ett av tre ansikten utåt för Louis Vuittons Mini Mon Amour.


Superfin äppletavla!


Alltså, jag tycker den här bilden på Ben Affleck och döttrarna Violet och Seraphina är så söt! Och visst måste man gilla en man som köper blommor till sina tjejer!


En till kändis som man bara måste gilla är Drew Barrymoore som pratar om moderskap och arbete i nya Harper's Bazaar. Kolla också in hennes olika stilar genom åren!


Kollar ni inte på The New Normal så tycker jag ni ska börja nu! Sjukt roligt!


Vilket fantastiskt kök! Mitt drömkök, helt klart! Jag kanske får nöja mig med att köpa alla gröna saker hoa Leilas General Store!


Ha en finfin dag!

8 kommentarer:

Martina sa...

Ah, vilken fin poncho!
Ha en fin söndag!
Kram

Miss Marie sa...

Martina - visst är den fin!

Sofia sa...

Vilka fina färger det var i ponchon. Jag har en poncho från Missoni i gröna och guldiga toner som jag verkligen gillar =)

Miss Marie sa...

Sofia - justja, den har jag sett, superfin ju!

Anna, Fair and True sa...

Många bra tips! Bobo Choses (som jag känner till men hade inte hunnit kolla in nya kollektionen), The New Normal, Jeffers (finns han översatt till svenska?).

Miss Marie sa...

Anna - Bobo Chose har många snygga saker, dock lite väl dyra! Tror inte Jeffers finns översatt till svenska än, men bilderna är så fina att man kan kolla i böckerna bara för dom! :)

Annika sa...

Har fått för mig att The New Normal är en blek kopia av Modern Family, men så är det inte alltså?
Har hört flera prisa den, så vi borde nog ge den en chans.
Sista bilden av kvinnan i fönstret är totalt underbar!!

Miss Marie sa...

Annika - visst finns det likheter mellan Modern Family och The New Normal, men en blek kopia skulle jag inte kalla New Normal! Vi skrattar gott åt den! :)