fredag, mars 08, 2013

VårenAlltså, åh, vad jag gillar det här vädret som vi har just nu! Det finns väl ingen bättre årstid än våren? Särskilt inte efter den här vintern som vi har haft. Det började snöa i oktober och sen har det kommit och gått. Och jag ropade visst hej för tidigt. Prognosen säger att vi kan vänta oss minusgrader och snö igen nästa vecka! Mein Gott! Nu ger jag snart upp! Idag blir det picknick i Englischer Garten och sen sätter jag mig i husarrest om det börjar snöa igen!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Då får du njuta av dagen och inte tänka så mycket på nästa vecka. Vädret kan vi inte göra något åt ändå. Soliga hälsningar från syster i Örebro

Martina sa...

Jag längtar desperat efter sol och värme just nu. Är fortfarande kvar i min semesterbubbla och det är svart att ta sig ur när regnet bara öser ner dag efter dag.
Kramar

Desiree sa...

Jag älskar vädret just nu också. Känns så attans skönt nu när det är 10-15 grader ute. Men jag hoppas att era kyliga vindar inte når ner hit riktigt. Vill inte ha tillbaka kylan. Men njut av våren och ert härliga väder nu i helgen och kanske hinner prognosen ändras och bli bättre.
Kramar!

Miss Marie sa...

Anonym - det gör vi! :)

Martina - hoppas värmen kommer till er också snart!

Desiree - jag ska försöka hålla dom borta från er! :)

Jonna sa...

Man får passa på att njuta så länge det varar :) Men snart nog är det nog vår på riktigt och sen går det snabbt till sommarvärme!

Annika sa...

DETär det som gör våren så ljuvlig. Att vintern varit sträng, grå, snöig, trist, kall, mild.
Våren är så fin då den kommer, men vi skulle inte uppskatta den lika mkt om den inte föddes ur vintern.
Älskar ljuset nu, det tidiga vårljuset.
AHHH!!!
SÅ jättefin bild på dina killar!!!

Miss Marie sa...

Jonna - yay! Heja våren! :)

Annika - jo, det är ju så, nu njuter man verkligen av vårsolen! :)

Anna, Fair and True sa...

Vi har kallt nu men det är iaf soligt!