måndag, april 29, 2013

Afternoon TeaIgår gick vi till favoritbutiken, Das GaumenSpiel, och köpte med oss scones och clotted cream hem för att ha lite afternoon tea. Är det för kallt för picknick i Englischer Garten får man helt enkelt se till att ha det lite mysigt hemma! Alfred drack te och smaskade scones och var helnöjd. Fint det!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Gillar er mjölk-kanin!/Susanne

Anna, Fair and True sa...

Smaskigt!

Du, springcyklar. Har länge tänkt köpa en till Isolde och nu när jag kollar finns det ju så många. Vill helst ha en i trä men inte nödvändigtvis. Hur och vilken valde ni?

Filippa Wallin sa...

Riktigt riktigt fina bilder! Kram kram!

Ullis sa...

Afternoon tea. Jo jag tackar, vad smaskigt. Inte undra på att Alfred ser nöjd ut.

Miss Marie sa...

Susanne - visst är den snygg! :)

Anna - nu har jag en make som är otroligt cykelintresserad, så han gjorde alla efterforskningar innan vi köpte. Den cykeln Alfred har (Specialized Hotwalk)är i aluminium, är byggd för att ge bra balans och är hyfsat lätt. Det finns ju som sagt en djungel av cyklar, och är ni sugna på träcyklar ska ni gå och känna på dom och se hur tunga de är. Inte kul om de är alltför tunga. Annars är mitt tips att inte köpa den billigaste, de får utstå allt möjligt när de små cyklar på dom, så de billiga kommer gå sönder!

Filippa - tack! :)

Ullis - mmmm! :)

Storasyster sa...

Anna, vi har en kettler 10tum som funkar jättebra som första hoj.

NU blev jag sugen på Stones och te :) blev så kall när jag var ute i blåsten.

Miss Marie sa...

Storasyster - burr!

petchie sa...

Mums, vad gott!! Vi ska på 2-års afternoon tea imorgon hos ett engelskt-indiskt par, hoppas på just scones och clotted cream!
Nu har jag skrivit ner mina Venedig-tips i ett blogginlägg: http://petchie.wordpress.com/2013/04/23/my-venice-favourites/
och tack för springcykeltipset, vi pratar också om att köpa en till Viggo. Har kommit fram till att de tar mindre plats i en lägenhet än en trehjuling, sådana får han cykla på i Spanien och i Skåne istället...

Jenny sa...

Ja, du vet ju vad jag tycker om afternoon/cream tea. Önskar man kunde köpa clotted cream här. Själv glömde jag naturligtvis att köpa med mig detta. Men desto mer te fick följa med hem! :)