måndag, april 08, 2013

Babyjogger City MiniJag får ibland frågan om vilka barnvagnar vi har. Till vardags har vi Bugaboo Cameleon, den älskar vi! Verkligen den perfekta stadsvagnen. När vi är ute och reser har vi en Babyjogger City Mini och den gillar vi också mycket.

Fördelen med city minin som resevagn är att den är otroligt lätt att fälla ihop, man drar bara i handtaget på sätet, som Kate Hudson visar här ovan, sätet kan dras ned så att barnet kan ligga och sova nästan horisontellt och suffletten kan dras väldigt långt fram så det skyddar barnet från sol vind och regn. Förvaringskorgen under är också stor nog för vad man kan tänkas vilja ta med. Enda nackdelen är att man bara kan ha barnet vänt från sig, vilket varken Alfred eller jag gillar, men å andra sidan är det en resevagn så man kan inte få allt! Många har vagnar från Maclaren som resevagn, men jag gillar inte alls dom. Jobbiga handtag, smala hjul och oftast har barnet bara luft att vila benen på! Nej, är det någon som är på jakt efter en bra resevagn kan jag verkligen rekommendera Babyjogger City Mini.

4 kommentarer:

Sofia sa...

Kul, vi har ju beställt en Babyjogger City Versa (tror jag den heter)! Bra pris och har allt vi vill ha. Den går att ha åt båda hållen vilket är bra också!

Miss Marie sa...

Sofia - ja, den här City Minin skulle jag inte vilja ha som enda vagn, då låter er vagn mkt bättre!

storasyster sa...

Jag kan rekomendera Baby jogger city select som syskon/tvillingvagn. Den är smal o smidig och super enkel att 'bygga om' till enkelvagn. Toppen bra när man bara har ett barn som behöver vagn. Smidig även att packa in i bilen.

Miss Marie sa...

Storasyster - de har en tvillingvariant av city minin också, den är lite enklare än er variant.