tisdag, april 23, 2013

Instagramstatus


I've been a bad blogger... Ja, sorry, men jag har inte haft mycket inspiration på senaste tid. Desto mer tid har jag spenderat på Instagram, kanske för att det är mer bilder och inga ord som gäller där, det är mycket enklare ibland! Ni som inte hänger med mig där (jag heter marienew) får en liten snabbgenomgång här. 


I lördags följde jag med en kompis som provade brudklänningar till sitt sommarbröllop. Tyskarna verkar gilla väldigt mycket glitter och puffpuff, vilket inte riktigt var hennes stil, plus att bayerska butikspersonalen visade sig från sin bästa sida och var riktigt buttra. Det blev ingen brudklänning där. Jag oooo-ade och aaa-ade över alla fina barnkläder hos American Apparel, gapade över alla rika tonåringar som springer runt med Hermès-väskor och så lyssnade jag på FM Radio. Alfred sov med gitarren och så blåste vi såpbubblor på balkongen.


Vi cyklar mest överallt nuförtiden. Snabbt, smidigt och billigt sätt att ta sig fram, det kommer jag verkligen sakna när vi flyttar till England där det inte går att cykla överhuvudtaget. Vi fortsätter att dricka smoothie på morgonen och toppar med lite smoothiemix från Renee Voltaire. Alfred tokdiggar det. Steiff gör de absolut sötaste gosedjuren, jag vill gärna ha den gulliga kaninen själv, och så skickade jag efter lite ekologiska kläder till Alfred från Nordic Kids (kan verkligen rekommendera den webbaffären), DUNS Sweden och Milibe är kanon! Jag drömmer om snygg väska från Louis Vuitton och så har det äntligen börjat blomma i München. Halleluja!

6 kommentarer:

Sofia sa...

En ny snygg väska kan man alltid drömma om =)

Miss Marie sa...

Sofia - eller hur! :)

Annika sa...

Ja, instagram är trevligt.
DET tycker jag med. Snabbt och bra.
Tänk att ni flyttar till England snart. Det kommer att bli konstigt att ha dig på "ny" mark :-)
Cykla ja, det är häääärligt.
Jag gör det dock aldrig här, men i Sthlm blir det en hel del.

Miss Marie sa...

Annika - ja, instagram är mkt bra! :)

Anna, Fair and True sa...

Du bloggar väl jätteflitigt! Inte som jag som inte skrivit på mer än två veckor :(

Men visst kan ni väl cykla i England?! När går flytten?

Miss Marie sa...

Anna - inte lika flitigt som förr! :) Nej, det går inte så bra att cykla i England, i alla fall inte där vi kommer bo. Trånga vägar, inga cykelvägar och så är engelsmännen inte direkt de bästa bilförarna så de bryr sig inte om cyklister. Man kan cykla för att motionscykla men inte som vi gör här!