måndag, juni 10, 2013

Bröllopsyra

 

Jag måste bara ägna några fler ögonblick åt det fantastiska bröllopet i lördags. Liksom med Victoria och Daniels bröllop, fick vi en helt ny bild av Madeleine och Chris. Ni kommer väl ihåg den skämskuddeframkallande förlovningsvideon med Victoria, Daniel, kungen och drottningen? Mycket bättre var inte prinsessan Madelines video, där Chris framstod som långtifrån sympatisk och ödmjuk. Detta ändrades ju helt när Chris äntrade kyrkan. Han var nervös och tårögd från start, och man kunde riktigt se kärleken mellan de båda. Så fint, tycker jag!


Och på tal om fint, brudklänningen var helt fantastisk. Att det skulle vara spets på klänningen var ingen högoddsare, men jag gillar att den hade så fina detaljer, från den fina ringningen till den vackra volangen nedtill. Tiaran, slöjan och de fina smyckena var verkligen perfekt matchade. Jag tyckte brudbuketten var lite trist, särskilt mot den kritvita klänningen som gjorde blommorna nästan ljust gröna, men det är ju väldigt modernt med vita buketter, så kanske inte så konstigt att det blev ett sånt val. Jag hade önskat mig ljust, ljust rosa rosor. Det hade varit fint!


 
Bland gästerna fanns det en hel del fina klänningar. På bilden nedan tycker jag att den hudfärgade med röda broderier var väldigt vacker. Chris systrar var också riktigt fina, men de har jag inte lyckats hitta några bra bilder på!
 
 
Men finaste gästen var uten tvekan kronprinsessan. Den där klänningen är en riktig höjdare! Svenskdesignad men handgjord i Italien, kan tänka mig att det har tagit åtskilliga timmar att sy den! Vissa tyckte att Vickan försökte konkurrera ut lillasyrran med en så flådig klänning, men det tycker inte jag. Lilla Estelle var såklart också jättesöt!
 

Bilder från: Red Carpet Fashion Awards, The Daily Mail, People och My Royals.9 kommentarer:

Ullis sa...

Visst var det ett vackert och lite familjärt bröllop när Estelle fick vara med. Klänningen var urtjusig, speciellt ringningen. Den lilla tiaran passade också till. Victoria var ju så tjusig. Härligt sommarbröllop.

Miss Marie sa...

Ullis - verkligen fint!

Annika sa...

Håller så med om att Vickan var SMASHING i sin klänning. WAWAWOOM!!! Så snygg hon är övh, den kvinnan.
Maddes klänning var bland det vackraste jag sett.
Så vacker hon VAR.
Håller med om Chris också, nu blev han så mkt mer mänsklig.
Han lär ha hållit ett fantastiskt tal på festen.
Hörde på ett svenskt radioprgram idag att man tyckte Madde varit kall. Tänkte inte på det då jag såg bröllopet, men kanske lite?
Många fina, Mary var en av dem.
Fula också, en viss golffru tex, OMG....

Anonym sa...

Älskar klänningen, armbandet, tiaran, örhängena! Gillade inte frisyren till 100%, och inte sminket, men som sagt, smyckena och klänning + skor var helt underbara!

Däremot... njae, jag fick ingen bra feeling mellan dem. Tyckte det kändes kallt och lite påklistrat, till skillnad från Vickans bröllop.

Och apropå Vickan så håller jag med om hennes klänning, herregud så fin! /T

Jonna sa...

åh jaaa, så himla fina dom var tillsammans :) Håller med om att brudbuketten var lite trist, men det kunde ha varit värre. Och yes, Victoria var hur vacker som helst - älskar hennes klänning! Annars så gillade jag verkligen kronprinsessan Mary's cape, är nog lite traditionell av mig och tycker trots allt att man ska visa respekt i kyrkan och inte ha bara axlar och det fixade ju denna cape på ett mycket snyggt sätt, I like! :)

Miss Marie sa...

Annika - nej, jag tyckte inte Madde var kall. Hon var nog lite nervos, och sa ar hon ju uppfostrad till att inte visa kanslor offentligt! Chris kan ju vara lite mer spontan.

T - i vanliga fall skulle jag velat ha en mjukare frisyr och diskretare sminkning, men jag tyckte anda det funkade!

Jonna - yes, buketten skulle ha kunnat vara varre! ;) Ja, jag gillade bade Marys och Mette-Marits capes!

Lotta i USA sa...

Verkligen vackert och flott, rakt igenom!

Miss Marie sa...

Lotta - visst var det!

Saltistjejen sa...

Vi kunde ju också se lite av bröllopet här medan vi fixade till E's kalas. Och Madeleine är verkligen otroligt vacker tycker jag. MEN hon saknar den där varma och kärleksfulla utstrålningen som Viktoria har tycker jag. Så det kändes på ngt vis mer "ytligt" och som "spelat" med Madde och Chris. Självklart inser även jag att de måste varit hur nervösa som helst, men ändå. Lite mer värme hade inte skadat. Prinsessa eller ej. De är ju faktiskt människor i första hand! :-)
Och Vickans klänning var bara SÅ vacker! Passade henne perfekt tycker jag! Och även här strålade hon och Daniel mer än brudparet på något vis. Just kärleken mellan dem tycker jag verkar vara så varm och innerlig. Och jag gillade att Estelle var med! :-)
Kram!