måndag, juni 17, 2013

På plats i Sverige (och varför kan det inte vara så här varje dag?)Sverige, Sverige, älskade land... Ja, Sverige är långtifrån perfekt, men så här i mitten av juni, med midnattssol och grönt grönt grönt, är det så nära perfekt man kan komma. Förutom myggjävlarna. Det värsta med sommar-Sverige är myggjävlarna. Dom känner lukten av Alfreds, Engelsmannens och mitt blod och tänker nam nam, gimme some of that! Typ. Mina ben ser ut som om någon försökt skriva något med braille, Engelsmannen har stora blaffor och Alfred har små men envisa myggbett. "Ont!", säger han och pekar. Det märks att han bara är halvsvensk! ;)

Men förutom myggjävlar har vi det otroligt bra. Engelsmannen och jag har redan utnyttjat barnvakt och spenderat en natt i Örebro som tidigt bröllopsdagsfirande, vi har haft stort släktkalas (vi är nu 104 personer på min mormors sida!), Engelsmannen har badat, Alfred har kastat stenar i vattnet, lekt med kusiner, klappat får och hästar... Och det här är bara början på vår semester!

7 kommentarer:

Jonna sa...

Låter helt fantastiskt (förutom myggen då) bara njut av sommarsverige :) Här nere är det riktigt varmt igen, utlovas 33 grader idag - vi får väl se! :)

Martina sa...

Ja myggorna är helt klart sommarens plaga och absoluta baksida. Usch!
Tur att resten väger upp mot myggen!
Kramar

Jenny sa...

Underbart! Ni har ju haft så tur med vädret också, det har ju varit underbart! Hoppas resten av vistelsen blir lika härlig!

Saltistjejen sa...

Det låter verkligen helt fantastiskt! Njut nu av allt nu och hoppas att myggjävlarna inte blir alltför envetna.
Kram!!

Anonym sa...

Njut! Härligt att ni är så många i er släkt, lite avis! /T

Miss Marie sa...

Jonna - riktigt så varmt är det inte här! :)

Martina - ja, usch vad det kliar!

Jenny - ja, hoppas på sol i midsommar! :)

Saltis - vi blir förhoppningsvis lite mer immuna snart! ;)

T - härligt med släkt! :)

sandra.tielman@hotmail.com sa...

Bortsett från myggorna är Sverige fantastiskt om sommaren. Jag blir lite hög på livet den här årstiden. Vad härligt att ni är här och njuter av den. Njut på nu =)