tisdag, juni 04, 2013

Well, ahoy!I torsdags steg vi upp innan solen och begav oss till flygplatsen. Det bästa med att flyga tidigt är att vi kommer fram tidigt och får en hel dag där, men det värsta är ju att det är tiiiidiiiigt! Zzzz. När vi landade i England hade solen i alla fall gått upp. Vi åt en andra frukost och sen begav vi oss till frisörsalongen för klippning. Min frisör var sjuk, så jag är lika desperat efter hårklippning nu som innan vi åkte till England! Måste bestämma om jag är desperat nog att gå till en tysk frisör eller om jag håller mig tills vi åker till Sverige. Ja, ni hör, jag är fortfarande trött.

Men sen spenderade vi nästan hela helgen utomhus! I Munchen regnade det hela helgen (vi snackar om monsunregn och nästintill minusgrader!) så vi njöt lite extra av solen i England. Alfred plockade upp ett cricketrack för första gången och, well, det är kanske inte den bästa sporten för små barn. Men vi lyckades undvika näsblod!

9 kommentarer:

Millan sa...

Aha ja cricket maste ju alla i england introduceras for forr eller senare :-). Nils alskar att vara med nar Ben spelar och han svingar sitt tra sa att jag blir helt nervos. Men skoj har han!

Underbart vader i england just nu sa ni har verkligen valt ratt tid att komma hit!
Kram

Martina sa...

Härligt att ni fick fina och soliga dagar i England medan det regnade i München!
Kram

Miss Marie sa...

Millan - min make ar ingen cricketfantast, han kan inte ens lara mig reglerna i cricket! Tror det ar for att ingen egentligen riktigt ved vat cricket gar ut pa...;)

Martina - ja, det var underbart! :)

Ullis sa...

Grandpa verkar njuta.

Miss Marie sa...

Ullis - japp! :)

Annika sa...

Fint väder hade ni också. Till skillnad mot Munchen då!
Härligt.
Det verkar som om ni hade en finfin helg.
När bär det av hem till Sve? Hur länge stannar ni?

Desiree sa...

Jag är så glad att du fick njuta av sol och lite vårvärme. Här har det varit helt kass väder som sagt. Hela lördagen regnade det och var kallt. Vi hade tänkt köra vinprovning i Alsace men fick ställa in för det hade inte blivit någon rolig utflykt. Jag har ännu inte vågat klippa mig. Men har beställt klipptid till veckan efter midsommar då vi åker till Sverige. Hoppas att regnet upphör nu. Nu får det vara nog. Nu vill jag ha sommar.
Kram!

brysselkakan sa...

Det där med frissan känner jag igen! De få gånger jag var tvingad att klippa mig i Bryssel led jag... Fixade och trixade för att få ihop sånt de gånger vi var i Sverige och klippte enbart luggen i Bryssel. Och det innebar också att jag samlade till långt igen för det är ju mer hanterbart när det behövs klippas!
Vet inte vad det är som gör att svenska frisörer är så mycket bättre men i Bryssel lägger de 10 minuter på att klippa och 30 på att styla och så är du långhårig efter två veckor igen... Men det är å andra sidan, oftast, billigt.

Miss Marie sa...

Annika - vi aker hem den 13e o stannar over midsommar. Ska bli sa roligt! :)

Desiree - ja, nu haller vi tummarna for att det blir battre vader!

Brysselkakan - har ar de daliga OCH dyra! Gillar att ga i England for dar ar de halva priset!