onsdag, juli 24, 2013

What's In a Dress?Ja, tänk att en klänning kan orsaka så mycket uppståndelse! När lille prinsen av Cambridge kom ut med sina föräldrar så kollade de flesta inte på honom, en bebis är en bebis är en bebis, utan blickarna vilade istället på Kate. Klänningen (specialdesignad av Jenny Packham just för detta tillfälle, designern vägrade kommentera om hon gjort en i rosa som Kate skulle ha burit om det hade varit en flicka) påminde om den prinsessan Diana hade på sig efter att William fötts, och Kates hår var perfekt fönat. Men det som fick fler än jag att hurra var det att Kate stolt visade upp sin mammamage! Jo, people, så där ser en mage ut som nyss haft en bebis inne i sig! Det tar cirka tio dagar för livmodern att dra sig ihop, men de flesta kändisar brukar vira in sig i en gördel för att se smala ut så fort som möjligt (det finns undantag, som Pink och Jools Oliver) så det var befriande att se Kates mage på riktigt!

10 kommentarer:

Channal sa...

Vackra föräldrar...

Kram Anna

Anonym sa...

Exakt, och precis som Ebba von Sydow skrev så känner man sig sååå smal!! När Viggo var en vecka gammal ( och fortf på neo) var vi på ett köpcentrum för att leta bättre amningsbehå till mig. Expediten som hjälpte mig menade att det var ju ingen brådska, jag hade ju flera månader kvar av graviditeten, ha ha!!! Hon (som själv var gravid!) tyckte det var väldigt pinsamt när jag berättade att babyn redan var född men jag bara skrattade :-)

Miss Marie sa...

Anna - verkligen!

Petchie - haha! Där kan man snacka om att trampa i klaveret! ;) Skönt att du inte tog åt dig!

Annika sa...

Tycker valet av just DEN klänningen var lite underligt. MEN, som jag sa till Peter, det är skitbra att hon visar att man inte blir platt på en ggn, att man faktiskt har mage ett bra tag efter att man fött. SÅ alla heder åt DET, även om jag absolut skulle ha valt en icke empireskuren modell i hennes fall.
Som sagt, jag gillar hur hon vågade visa upp! Modigt och tufft.

storasyster sa...

Bra där Kate! Tänkte på magen faktiskt när jag såg dem. Naturligt och fint. Det är konstigt hur en mage kan bli så stor och den gå tillbaka (ja större delen iaf )!! Tycker synd om henne som måste stylas upp så för några minuter i rampljuset, så nära förlossningen. För så pigg är man INTE!!

Miss Marie sa...

Annika - ja, det känns som en gravidklänning, så hade jag haft Jenny Packham att designa en klänning åt mig efter att jag fött barn hade jag nog också valt en annan modell! :)

Storasyster - jag tror faktiskt inte jag hade haft några problem att bli uppstylad efter förlossningen, kände mig ganska så pigg! Hade gärna haft en stylist till hands! ;)

Anna, Fair and True sa...

Jättebra! Men ändå bättre om hon inte haft besök på sjukhuset av den kungliga hårfrisörskan, något som vi dödliga inte har tillgång till. Å andra sidan behöver vi hy inte visa upp oss för ett antal miljarder...

Sofia sa...

Kate ser helt fantastisk ut, men det är klart att hon har stylist samt mycket hjälp med allting.
Själv kunde jag inte ta mig upp ur sängen dagen efter förlossningen på grund av epiduralen som gick fel, hade ju liksom vätska som läckte från ryggmärgen in i mitt HUVUD så kände mig inte sådär jättepigg...

Tycker också det är bra gjort av Kate att inte gömma magen!

Miss Marie sa...

Anna - ack, en hårfrisörska skulle vi alla behöva efter att vi fött barn! ;)

Sofia - nej, förstår att du inte var så pigg! Har man inte haft några komplikationer under förlossningen så tror jag nog ändå man kan vara hyffsat pigg dagen efter.

Saltistjejen sa...

Hahaha skrattar åt kommentaren från Anna om den Kungliga hårfrisösrkan! DEt ahde varit ngt det. :-)
Men jag älskar att hon faktiskt visade sig med magen. DET är starkt och riktigt j-a bra! Dock tyckte nog även jag lite siså om klänningen i sig men det är ju så att smaken är som baken. Nu hoppas man att de kan få det lite lugnt också och inte ha papparazzis liggandes i buskarna.