torsdag, augusti 08, 2013

Hos Pettson & Findus på JulitaIgår tog vi med oss kusiner, moster, mormor och morfar och åkte till Julita för att hälsa på Pettson och Findus. Som vanligt tog vi med oss picknick och åt lunch innan vi började leka.


Vi hade med sex barn i åldrarna 0-6 år, och det behövdes fyra vuxna till det! Det finns en massa kul att göra, man kan hänga med Pettson och Finuds på muckeldjursjakt, olika lekar och matning av djuren. Eller så kan man lek med traktorn, den är alltid rolig!


 Man kan hoppa ned, man kan rida på trähästen och så brukar man få gå upp på traktorsflaket och visa vad man kan. Pettson sjöng en sång och Alfred skulle göra något "en annan dag".


Storkusinen Sofia imponerade på alla när hon gick ner i brygga! Ser ni Findus imponerande min! Största applåderna, utan tvekan.


Under tiden Alfred tog en tupplur i vagnen så passade jag på att gå runt lite. Trädgården och orangeriet är verkligen något extra. Ett orangeri skulle man kanske ha! Mysigt. Huset går heller inte av för hackor. Visst ser det ut som ett sommarhem för en kunglig eller en filmstjärna? Synd att det inte används längre!


3 kommentarer:

Sahra sa...

Vilken otroligt vacker miljö. Har inte varit där, men Molly skulle älska det.

Miss Marie sa...

Sahra - ja, tror hon är i den åldern då det här är en perfekt utflykt! :)

Ullis sa...

Vilken underbar dag. Tack för att vi fick vara med.