måndag, september 16, 2013

Vodka & bröllopI helgen har vi som sagt haft svärisarna på besök. Största skälet till deras besök var att vara barnvakt till Alfred medan Engelsmannen och jag gick på bröllop i dagarna två! Ett polskt/engelskt bröllop i hjärtat av Bayern, vid sjön Tegernsee första natten, och sen en kväll på en väldigt speciell bar i München. En flaska vodka per gäst var beräkningen, kan meddela att de hade många flaskor över!

8 kommentarer:

sandra sa...

Åh vad roligt att gå på bröllop! Härligt att komma iväg tillsammans också.

Jonna sa...

Oj, jäklar i havet det var en hel del vodka det :) Trevligt med bröllop, det är sannerligen den bästa fest man kan bli bjuden till.

Miss Marie sa...

Sandra - ja, det var riktigt kul att få gå på en superfest så här i slutet av vår vistelse i München! :)

Jonna - ja du, kan ju säga att jag inte var i närheten av att dricka upp en hel flaska! ;) Alltid så fint att få dela någons bröllopsdag! :)

Desiree sa...

Oj du milde, en flaska per par! Det hade vi aldrig lyckats hälla i oss och det är ganska skönt för man hade nog inte mått så bra då. I polen är ju vodka stort så man kan förstå att vodkans roll var viktig. Låter som ett livat bröllop och kul bröllop. Inte illa att orka köra i dagarna två heller.
Kram!

Channal sa...

Vad kul!! Alltid roligt med bröllop som inte riktigt är som de traditionella som man är van vid!

KRAM Anna

Miss Marie sa...

Desiree - nej, då hade man inte mått bra! Det var en hel del som blev lite trötta... ;) vi var mkt nöjda med oss själva att vi lyckades hålla igång två dagar! :)

Anna - ja, så kul att få uppleva! :)

Sofia sa...

Jag känner igen både mängden och sorten vodka från ett polskt bröllop som jag var gäst på förra året ;-)

Miss Marie sa...

Sofia - så du kommer ihåg det alltså!?! ;)