tisdag, november 05, 2013

Baby Got Brand New BootsEn himla bra sak med att barn blir större är att de inte växer ur kläder lika fort. Som jackan till exempel, den köpte jag för två år sedan för £5 på Primark, den är alltså inne på tredje säsongen nu! Börjar bli lite i kortaste laget nu, men några fler anvädningar ska vi nog få ut av den.


Men nya är de snygga gummistövlarna från Hunter. Klargula, som en sol i allt det blöta, regniga. Vi har verkligen insett att gummistövlar är något som kommer att användas mycket här i regniga England! Jag tänkte först köpa fodrade stövlar till vintern, men så hittade jag de här stövelsockorna som jag tycker är riktigt fiffiga. Nu i vinter kan Alfred ha stövlarna med sockorna och sen till våren och sommaren kan han ha dom utan. 


Hursomhelst, snygga är dom!


13 kommentarer:

Anonym sa...

Snygga stövlar! Färg gör livet roligare och gula stövlar kan ju muntra upp vilken regnig dag som helst!

Sahra sa...

Supersnygga och hunters lösning är så smart. Finns ju för vuxna också

Miss Marie sa...

Brysselkakan - helt klart! :)

Sahra - ja, så snyggt även på vuxna! :)

storasyster sa...

Vi kör oragea kavat. Härligt m färg i gråa höstregnet!!

Miss Marie sa...

Storasyster - snyggt! :)

Anna, Fair and True sa...

Jag vill också köpa ett par Hunter till Isolde men får dröja lite för nu har vi ganska många gummistövlar som vi antingen köpt själva eller ärvt. Jag har själva sådan sockor till mina men har faktiskt inte använt dem för har mest använt mina när det varit varmare väder.

Miss Marie sa...

Anna - det problemet har inte vi, så de här behövdes verkligen! :) Jag hoppas kunna använda Alfreds vinterstövlar, men är det så här blött kommer regnstövlarna få hänga med ett bra tag!

Anonym sa...

Jättefina! Min mamma har ett par klargröna gummistövlar från Ikea familys samarbete med Tretorn för några år sedan, och vi köpte ett par till Os brorson, tror att de var gula! Han hade aldrig haft gummistövlar, behövs kanske inte så ofta i Spanien ;-)
Hur funkar stövelsockorna? Sätter man fast dem i stövlarna?

Miss Marie sa...

Petchie - haha, nej, kanske inte behövs i Spanien?! behövde dom inte så ofta i München heller, här är dock en helt annan sak... De är som vanliga sockor, men man viker över dom över kanten på stövlarna så de sitter bra!

Annika sa...

Ja, jo, gummistövlar behövs nog där du bor.
SNYGGA är de!
SMART med sockorna. Minns att jag alltid hade sockor i gummistövlarna förr. Alltid.
Numera äger jag inte ens ett par gummistövlar.

Miss Marie sa...

Annika - tror jag måste införskaffa gummistövlar själv också...!

Carin sa...

Never mind the kids... Jag skulle kunna tänka mig ett par knallgula gummistövlar jag med! Det skulle verkligen liva upp i vintermörkret och regnet. Jag måste ha färgglada kläder på vintern i detta landet, så är det bara.

P.S. Nu har jag öppnat den nya bloggen. Titta gärna in http://denengelskamamman.blogspot.co.uk/

Miss Marie sa...

Carin - jag skulle inte säga nej tll gula stövlar heller! :)