onsdag, februari 19, 2014

En glassig dag Första vindfria dagen på länge. Jag skojar inte. Det har blååååst hela vintern, och såklart en hel del regn också. Det är väldigt skönt att bara kunna gå ut utan att riskera att blåsa omkull.


Svensk som jag är brukar Alfred och jag hänga här även när vädret inte är superbra, men då brukar det bara vara vi och några få hundägare. Nu var det massor med människor som trängdes om utrymmet! Engelsmannen och Alfred hittade i alla fall ett ställe att hänga lite på.


Jag tycker det är roligt att parkeringen har en särskild plats för glassbilen. Den platsen används inte särskilt frekvent! Men den här dagen var glassbilen där, och då måste såklart Alfred äta glass.


Det var gott!

10 kommentarer:

storasyster sa...

Åh vad sugen jag blev på mjukglass!! Då hade vi tur m vädret när vi var över för då var det vsrken mkt regn lr blåst (inne i shoppingaffärerna)!!

Anna, Fair and True sa...

Ni har kvar den där mössan som är så fin!

Annika sa...

Härligt med glass på en ngtlunda solig dag!
GOD ser den ut också.

Miss Marie sa...

Storasyster - nu har du ju ganska så selektivt minne tror jag, det regnade både när ni kom o när vi var i Liverpool! ;) Men fint på söndagen o när ni åkte!

Anna - ja, den kan han nog ha länge! :)

Annika - A tyckte den var god! Jag är inte så förtjust i mjukglass...

Anonym sa...

Ser ut som gummistövlar är vad ni har på fötterna numera ;-)
Men mysigt verkar de ha, din son och din man!

Miss Marie sa...

Brysselkakan - ja! Det är det som gäller här, helt klart!

Desiree sa...

Härligt med en dag utan blåst. Någon sa till mig att jetströmmen som brukar ligga norr om England i år ligger betydligt sydligare och därmed gjort att england fått massor med rusk och regn medan USA fått mega vinter. Vet inte om det stämmer.
Jättefint kort på Alfred och sin pappa där båda sitter på muren med sina gummistövlar. Väldigt fint kort som sagt. Söt glassbil också.
Kram!

Miss Marie sa...

Desiree - aha, det kanske är en förklaring! Ruskväder har det varit!

Saltistjejen sa...

Får vårkänslor av dina fina bilder! Och den med Alfred och Engelsmannen är ju så himla fin!!! Snacka om att de ser ut att samtala om något riktigt roligt och intressant. :-)

Ullis sa...

Klart man måste äta glass.