fredag, februari 28, 2014

I helgenHelgen blir en barnfri sådan för oss. Imorgon åker vi till the Lake District för en natt på Lyzzick Hall, vandring, afternoon tea, brakmiddag och Full English Breakfast. Det är en julklapp från svärföräldrarna och i den ingår alltså barnvakt, det är verkligen den bästa sorts presenten!

Har ni inget att göra i helgen tycker jag att ni ska kolla in Jills Veranda. Jag gillar programmet, men det senaste programmet, med inspirerande Kristian Gidlund, är verkligen värt att titta på. Stor gråtvarning dock, gör inte som jag och titta på det medans ni är på en crosstrainer... Snyft, snor och snörvel!

Ha en kanonfin helg!

12 kommentarer:

brysselkakan sa...

Såg Jills veranda när det sändes och det var ett mycket bra program. Många känslor hos henne, Kristian och vi som fick se.
Hoppas ni får en fin helg på tu man hand!

Lisa sa...

Men ah sa underbart!!! Njut!!!

Miss Marie sa...

Brysselkakan - visst var det! Väldigt känslosamt... Tack! :)

Lisa - det ska vi! :)

Lotta sa...

OMG så underbart!!! Ta med kameran och njut lite åt mig. Drick en extra kopp tea ;)


Jag såg Jills veranda med Kristian igår. Grät floder. Det var skönt att få göra det.

KRAM och ha en jättefin helg

Ullis sa...

Ha en mysig helg. Njuuut. Kram.

hjarnfrys sa...

Vilken fin present, men barnvakt och allt. Mys och ta vara på tiden att prata med varandra,utan "små öron".

Go'lördag.

Channal sa...

Åh så härligt! Jag vill bila där någon sommar!! Så vackert på den engelska landsbygden. Speciellt där vid norra engelska västkusten mot Skottland.

Ha det ljuvligt!! Kram Anna

Carin Cullen sa...

Ha en underbar helg! Nära till svärisarna kan vara bra emellanåt.

Sandra sa...

Det låter som världens bästa helg! Ta hand om varandra och om det finns tid, ta lite vackra bilder som vi kan njuta av här hos dig ;)

Fröken L sa...

Åh, vad mysigt. Ta hand om varandra och njut. The Lake District är ett ställe som jag länge velat åka till. Otroligt vackert.

Kram Linda

Jenny sa...

Jag såg som Lotta på det igår och grät precis som henne floder. Jag och Kristian är födda på exakt samma dag och vi har således samma födelsedag. När han stod där på parkeringen och pratade om att han skulle fylla trettio i september om han hade tur, då brast det totalt för mig. Han dog på onsdagen och han skulle fyllt trettio på lördagen. Fy fan. Jag satt och hulkade hela programmet. Men som Lotta så tyckte jag det var skönt också. Fina, fina Kristian.

Ha en fin helg! Skönt med barnvakt, bästa presenten! Hoppas ni kan njuta och leva i nuet, men jag hoppas också på lite fotografering så vi får se sedan. :) Kram

Miss Marie sa...

Lotta - jag har druckit enorma mängder te, åtminstone en kopp till dig! ;)

Ullis - :)

Hjärnfrys - guld värt med sådan tid ibland!

Anna - gör det! Väldigt fint här!

Carin - ja, ibland kan det vara bra! ;)

Sandra - det kommer! :)

Linda - jag kan rekommendera att åka hit! Väldigt speciellt ställe.

Jenny - det var ett väldigt känslosamt program, Kristian hade en unik förmåga att kunna förmedla sina känslor och tankar!