torsdag, februari 13, 2014

Och nu blir det mera matEngelsmannen har köpt en kaffemaskin. På jobbet i München hade de en italiensk kaffemaffia som köpte med sig specialkaffe när de hade hälsat på hemma i Italien, så maken fick smak för expresso och ristretto och det finns det inte direkt här i England. Så nu äntligen kan han dricka riktigt kaffe igen!


Päron- och bovetepannkakor. Har ni provat dom? Riktigt goda, det tycker vi alla tre!


Till söndagsmiddag blev det ugnsbakad sötpotatis med avokadoröra och bönor och pulled chicken. Alltså, pulled chicken är himlans gott, särskilt om man gör barbequesåsen själv och har i en riktigt rökig whisky! Smarrigt!

6 kommentarer:

Martina sa...

Okej, jag vill ha receptet till söndagsmiddagen tack!
Kramar

Saltistjejen sa...

Pannkakorna lät jättegoda. Har varit nyfiken på just bovete ett tag men aldrig provat. Vet du vad det heter på engelska?

Miss Marie sa...

Martina - googla pulled chicken (finns massa recept, men gör egen bbq-sås med rökig whisky i!) och bakad sötpotatis är från senaste söndagssvepet! :)

Saltis - buckwheat. Finns här i UK så borde finnas hos dig också!

Desiree sa...

Yum, ska prova att göra pulled chicken. Har provat pulled pork som blev väldigt gott att göra. Är övertygad om att kyckling blir minst lika gott. Gott med sötpoatis och avocadoröra till. BLir dessutom vackra färger.
Pannkisarna låter även dem väldigt smarriga. Får bli nästa helg då vi stick för att åka skidor nu till helgen och blir borta hela helgen.
Kram!

Miss Marie sa...

Desiree - mysigt med skidåkning! :)

sofia sa...

Den där potatisen lät som att den kalla falla mig i smaken!