tisdag, februari 04, 2014

Oh, I Do Like To Be Beside the Seaside"Det kan ju inte blåsa så här mycket hela tiden, eller?"

Det är kanske inte så konstigt att man ställer sig den frågan, men efter några månader här har jag ju nästan vant mig. För jo, vid kusten blåser det! Det är skönt att ha en svenska att hänga med så vi kan förfäras över engelsmännen som varken har mössor eller vantar på sig och åker och handlar mat i shorts. Jo, jag lovar, det är sant. Engelsmännen och hur de klär sig är ett helt kapitel för sig, om man säger så...

Och alltså, ljuset vid havet, det fångar mig alltid mitt i hjärtat. Oavsett när man är där, vinter eller sommar, storm eller bris, regn eller solsken, så är det alltid så vackert. Jag hjärta havet.


6 kommentarer:

Desiree sa...

Havet är underbart. Men blåsten får man nog leva med då det som allra oftast blåser rejält vid havet. Härliga kompis bilder.
Kram!

Annika sa...

Ja, jag avundas dig att du bor vid havet. Jag skulle ÄLSKA det!!
Det spelar ingen roll att det blåser. Ljuset är alltid vackert vid havet.
Ja, svennar ja, de är underbara att ha en god svennevän, eller flera. när man bor utomlands. JAG VET!!
Jodo, har en känsla över att många amrisar klär sig som engelsmännen när det är kallt, alltså bedrövligt.

Jonna sa...

Vacker bild av er två tillsammans och underbart med havet så nära (trots blåsigt väder!) ..och ja, det där om engelsmän och shorts oavsett minusgrader eller ej är sannerligen ett kapitel för sig.. När vi var i Kanada och det var -26 grader hade Jims bror(självutnämnd & stolt "northerner") endast t-shirt, luvtröja och jeans på sig. Nog för att jag gillar kyla, men där går bannemig min gräns! :-O

Miss Marie sa...

Desiree - ja, rejält!

Annika - ja, engelsmännen verkar ha en helt annan kroppstemperatur än svenskar...

Jonna - tack! Och herrejösses! Northener = idiot. Elle hur är det nu igen?! ;)

Jenny sa...

Ja gud vilken fin bild på er två! Härligt ljus! Blåst är ju inte jättekul (rygg- och nackont t'änker jag direkt) men ni verkar du mysigt i den! :)

Miss Marie sa...

Jenny - som Tomas Ledin säger, måste gilla-la-la-la lääääget! ;)