torsdag, mars 06, 2014

Video från the Lake DistrictVi åker genom the Lake District. Upp och ner, guppigt och kurvigt. Molnen är låga och bäddar in topparna i fluffigt vitt och det dröjer inte länge innan regnet börjar droppa. Men vi får se sol också, klarblå himmel och blundar vi känns det nästan som om det vore sommar.

Visst är det skönt med solsken, men vädret spelar inte så stor roll när det finns en skön säng, afternoon tea, middag och en massa annat fint som väntar oss i det gråa skifferhuset. Med trötta ben, efter vandring upp bland träden, mjukar vi upp oss i poolen innan det är dags för middag och prat.

Musik: Love Like This med Kodaline

8 kommentarer:

Jenny sa...

Vad kul med video! Jag tog bort ljudet för säkerhets skull då jag tjuvläser din blogg under en paus på kontoret! :) jag har sagt det förr men man får Emmerdalevibbar (och för mig är det ju positivt!). Kul grej med video!

Miss Marie sa...

Jenny - ja, det är många serier som utspelar sig i krokarna här! :)

Desiree sa...

VIlken cool video du gjort. Gillar den jättemycket. Jag blir inspirerad av att besöka Lake district i England. Detta är något som jag verkligen gillar med bloggen och bloggarna runt om i världen. Man lär känna underbara människor men man får också upp ögonen för nya platser som man aldrig ens tänkt på innan att besöka.
Lake district är on my list.
Kram!

Lemonadfabriken - en positiv blogg som inspirerar sa...

Å vad roligt med video! Alltid när du lägger ut bilder därifrån tycker jag att det påminner om Österlen.

Miss Marie sa...

Desiree - tyckte det var lite roligt att testa något annat än bara bilder! :) Visst är det det absolut bästa med att hitta fina bloggar! :)

Lemonadfabriken - åh, jag har aldrig varit i Österlen men vill så gärna dit! :)

hjarnfrys sa...

Åh, så fint! Blir alldeles glad av musiken och filmen. Inser att jag missat något fint i England!

Go'torsdag.

Miss Marie sa...

Hjärnfrys - du får komma hit igen! :)

storasyster sa...

Vilken fin video! Bokar resa dit direkt!!