måndag, april 28, 2014

Om Aupairads


För ett tag sedan blev jag kontaktad av Aupairads som undrade om jag kunde tänka mig att skriva en text om mitt liv som utlandsboende och mina erfarenheter som au pair. Klart jag ville det!

Aupairads är ett nätverk för familjer som letar efter en au pair och för au pairer själva. Det är något jag själv gärna haft tillgång till när jag var au pair! Vet ni en familj eller ung tjej eller kille som går i tankar om att ha en au pair eller bli en au pair, tipsa dom om Aupairads!

Min text kan ni läsa här!

6 kommentarer:

Annika sa...

SMART, ett sånt nätverk hade varit ngt det att ha när jag drog till USA som aupair för 24 år sen :-)
Ska klicka mig in och läsa din text om en stund.
Nu till Svepet :-)

Miss Marie sa...

Annika - jag också! Lyxigt att ha det så! :)

storasyster sa...

Coolt!! Även syster blev förälskad i Paris♥när man "tvingades" resa o hälsa på dig ;)

Ullis sa...

Vad fint du skriver. Det lockar säkert många som är lite osäkra. Även vår familj fick ju uppleva ett äventyr, dels att ha dig så långt borta, det fanns ju inte face time eller liknande, men mailen finns kvar som minnen. Och resorna till Paris var ju underbara med dig som guide.

Miss Marie sa...

Storasyster - stackars dig som tvingades hälsa på! ;)

Ullis - nej, det var lite annorlunda då, för dryga tio år sedan! :)

Anna, Fair and True sa...

Kul att läsa! Man kanske skulle skriva ihop en egen berättelse. Det var ju som sagt lite annorlunda då utan t o m mejl 1995-96 när jag var borta. Jag hade inte ens något besök hemifrån det året. Men just då var det mest skönt, jag behövde nog det just då.