söndag, april 20, 2014

Söndagssvep, 20 april 2014God morgon! Jag blev glad när jag såg liljekonvajler som växer i trädgården! Snart kommer de slå ut!


Somrig klänning från Zara.


Lexington visar snygg kostymstil.


Jag gillar både färg och form på den här väskan från GAP. Det är guld värt med väskor som man kan bära på många olika sätt när man har barn!


Skorna är snygga, i skinn och gjorda i Spanien. Me likey. Finns hos Toast.


Man börjar se olika modebloggare i sandaler från Birkenstock nu, och jag vill bara säga att det hade jag redan förra sommaren, och det tackade mina fötter mig för!


Söta hängmattan Koala från Amazonas verkar riktigt skön till de minsta!


Djuriga lädertofflor från franska Lait et Miel.


Gudomligt söta dockor från danska Sirlig.


Bloggerskan Lacey visar fin vårstil i spetsklänning och fina nyanser på skor och väska. Likadan väska som jag har!


Sara Boork reser runt i södra USA tillsammans med sin make för att leta inredning till nya lyan i Sverige! Hon hittar mycket fint...


Jag är sugen på att klippa av mig håret och när jag ser bilder på Fearne Cotton blir jag än mer sugen. Så snyggt med lite längre page!


Kristin Cavallari är gravid med sitt andra barn och visar chic gravidstil. Kolla klackarna!


Kollar ni på Suits? Om inte, gör det! En riktigt bra serie. Och ja, jag har en liten crush på Gabriel Macht som spelar Harvey Specter!


Nytt sätt att tillaga gröna bönor, med parmesan i ugn, verkar gott!


Grillad bacon-, brie-och jordgubbsmacka låter lite mysko, men jag måste testa!


Jag tycker ni ska kolla in när Pharrell Williams gråter hos Oprah
över sin succé med sången Happy, han verkar vara en riktigt härlig person! Läs Ylva Emel Karlssons som skriver om endometrios och varför det bör klassas som folkhälsosjukdom och så tycker jag ni ska läsa om paret som var gifta i 70 år och dog dagarna efter varandra. Det kallas kärlek. Ha en fin dag!

18 kommentarer:

brysselkakan sa...

Haha! Skrattade gott åt att Birkenstock hamnat hos modebloggarna först nu. Mina har använts flitigt i säkert 25 år om inte mer, tre par har åkt i soporna om jag minns rätt. Just nu har jag två par: ett par gamla som används när jag målar och gör annat som man blir skitig av och ett par som används i tvättstugan och trapphuset året om och ute på sommaren. Snart dags att skaffa ett par nya igen och röda vore fint, numera finns de ju i många färger, så var det inte förr! Bruna, blå och svarta var nog vad man kunde välja på.

Miss Marie sa...

Brysselkakan - Birkenstock har väl alltid setts som tantigt och trist, även fast de är underbart sköna! Jag tycker det är lite roligt att de nu blivit trendiga... ;)

myhrans sa...

Åh, den där GAP-väskan skulle jag köpa när jag var i Texas för en månad sedan, men slut i både affär och på nätet. Måste se ifall den kommit in igen! Härligt svep! ★

Miss Marie sa...

Myhrans - så snygg ju! :)

Lotta sa...

Bönor med parmesan…det verkar hur gott som helst. Lång page - love it!


Hoppas ni har en fortsatt skön påsk Marie!

xx

Miss Marie sa...

Lotta - tack detsamma! :)

brysselkakan sa...

Då har jag varit tant länge då ;-) Men mycket beror ju på vad man har på sig till dem!

Miss Marie sa...

Brysselkakan - fast du måste ju medge att de inte är skor att bli upphetsad över! ;) jag hade Birenstock när jag jobbade på café och stod upp hela dagarna!

eastcoastmom sa...

Den där väskan har jag också kollat in, såg att den var nedsatt i pris i nån färg också här i USA... och lång page, ja tack! när jag trötnar på långt hår blir det nog så för min del.

Miss Marie sa...

Eastcoastmom - jag börjar tröttna på mitt... Så snygg väska ju!

Fröken L sa...

Härligt söndagssvep som vanligt! Underbara och vackra liljekonvalj. Den vita klänningen näst överst är helt i min smak och mackan med bacon, brie och jordgubbar skulle jag inte tacka nej till. Hoppas ni haft en härlig påsk.

Kram Linda

brysselkakan sa...

Haha! Nä! Men till vardags funkar de bra till både kjol och byxor. Lite kul färg på tånaglarna piffar det hela lite ;-)

Miss Marie sa...

Linda - mycket fin påsk, tack! :) Visst låter det gott med mackan! :)

Brysselkakan - :)

Annika sa...

Lika snyggt som vanligt.
Den där GAP-väskan är så fin. Men jag hittade den inte på GAP här i Reston. Utsåld kanske?
DU skulle passa SÅ bra i sådan där page, tycker det är skitsnyggt.
JAG gillar verkligen Happy!! SÅ härlig sång!!
Karolina gillar den INTE, haha. Så fort den kommer på radion om vi kör bil vill hon att vi ska byta kanal. Söndertjadad låt för barnet, tror jag. Hon berättade att på skolan kör de HAPPY istället för den vanliga RRRRRRingsingnalen just nu, haha!!

Ullis sa...

Liljekonvaljer. Små smala blad har kommit upp här. Längtar, de luktar ju så gott. Bönor med parmesan, ska provas när de kommer i landet. Du skulle passa i lång page. Men jag vet hur svårt det är att skiljas från långt hår. För mig tog det ett år att bestämma mig för klippning.:). Så mycket fint i svepet.

Anna, Fair and True sa...

Jag vill egentligen också köpa en massa väskor som du men var ska man förvara dem?! Köpte i alla fall en ny pliage (mörkblå) på flygplatsen igår. De kan man ju iaf vika smått.

Isolde älskade Happy men nu har hon gått över till Let it go (eller Let it gö som hon säger :)

Miss Marie sa...

Annika - väskan finns här i England, du får komma hit o shoppa! ;) Haha, Alfred gillar Happy, mycket mer än jag! Han skulle gärna höra den hela dagarna... :)

Ullis - härligt med liljekonvajler! Har ju haft kort hår förut, så det börjar bli dags igen! :)

Anna - man förvarar väskorna i varandra! ;) Nej, jag vet, inte lätt att förvara dom, några ligger i en låda hos mina föräldrar! Stackars dom väskorna... Har Isolde sett Frozen? Funderar på att låta Alfred se den men tror den kanske är lite läskig?

Jenny sa...

ÄLSKAR liljekonvaljer! OCH rävar, som du vet, tofflorna var great!

Roligt att bloggerskan heter lacey när hon har den klänningen på sig! :)

Jag gillar också suits och har också en crush på honom.. :)

Kristen C, är det bara som tycker det är jättekonstigt att hon ska bli tvåbarnsmamma? Jag tänker mig fortfarande henne som hon var i Laguna Beach... vilket iofs kanske inte direkt var hon, men ändå, har så svårt att tänka mig henne som en vuxen, mogen, mamma.. :)

Bra svep, som alltid!