måndag, april 14, 2014

The Answer, My Friend, is Blowing in the WindVinden i England. Ständigt denna vind! Det är som att man ständigt går framåtlutad, som om det hela tiden vore uppförsbacke vart man än går. Jag har inte blivit van vid det ännu. Nu har jag åtminstone lärt mig att det bästa är att ha håret uppsatt när det blåser halv storm.


På lördagen tyckte vi att det var en fin dag för att ta en cykeltur. Det verkade vara en bra idé tills det att vi faktiskt var ute vid havet och det blåste motvind deluxe. Lägsta växeln och trampa, trampa. Alfred satt i cykelsadeln och krävde att jag skulle hålla min hand framför hans ansikte så att han inte fick vinden rätt i. Vi hoppade av på stranden och gick lite med cykeln också. Men på vägen hem hade vi i alla fall medvind!


Jag tror att vi har en framtida stuntman i Alfred. Han är inte främmande för att liksom slänga sig av cykeln och snurra runt. "Look, daddy, I crashed!" Ja, eller hur... Ser ni förresten killen i shorts där bakom? Alfred hade mössa, scarf, vantar och ulljacka, men den killen hade alltså shorts på sig. Visst, solen sken och det var 12 grader varmt, men vinden kyler rätt så rejält. Men vaddå, det är ju april (!) så det är klart man ska ha shorts!?

10 kommentarer:

Martina sa...

Men sa snygg du är i haret! Imponerad av flätan. Själv är jag helt kass pa frisyrer.
Kramar

Ullis sa...

Frisyren på dig är jättesnygg och Alfred är ju för härlig.
Jag tycker det har blåst mycket här också, men ni är värst.

Miss Marie sa...

Martina - tack! Funderar på att klippa av håret så nu håller jag på o gör frisyrer på det hela tiden! ;)

Ullis - ni har inget på vår blåst! ;)

Desiree sa...

Super snygg fläta. Vad duktig du är på att sätta upp håret snyggt.
Så attans jobbigt att cykla i motvind, bra träning dock för benen. Ni har vacker natur där ni bor även om ni får stå ut med en hel del blåst.
Kram!

Miss Marie sa...

Desiree - tack! Ja, ordentlig blåst är det...

Jenny sa...

Härliga bilder! Och vad fin du är i håret då! Vindfrillan passar dig! :)

Stuntmannen Alfred: älskart! :)

Miss Marie sa...

Jenny - ja, vindfrilla är det bästa! ;)

Mila sa...

Auch.. hope he didn't hurt himself too bad!

Sophie sa...

Låter som Skåne. Typ det enda dåliga med att bo vid havet gissar jag. Har inget minne av att det blåste när jag bodde i London. Fin frissa!

Miss Marie sa...

Mila - oh no, he fell on purpose, it was all a big show! ;)

Sophie - ja, det är nackdelen med havet! London kanske ligger lite mer skyddat där nere mot Europa? Här finns det ju inte så mycket som skyddar!