fredag, maj 30, 2014

Hola Strawberry Margarita!Tequila! Ja, te amo, tequila. Senast vi var på IKEA införskaffades riktiga margaritaglas och såklart  var vi tvungna att testa dom genom att göra Frozen Strawberry Margaritas. Vill ni ha en riktigt härlig sommarfeeling till helgen kan jag rekommendera en sån här drink!

1 drink
4 cl tequila
2 cl triple sec eller cointreau
2 cl lime- eller citronjuice (helst nypressad)
5 stora jordgubbar
en handfull is

citron och salt till kanten

Håll glasen upp och ned och gnid en bit citron längs med kanten. Doppa glaset försiktigt i salt och skaka bort överflödet. Lägg i alla ingredienser till drinken i en mixer och mixa väl. Häll upp i glaset och njut! Smakar väldigt bra till mexikansk mat som quesadillas. Skål!


6 kommentarer:

Lotta sa...

Tequila! Så gott, så läckert.

Pionerna är ljuvliga och rosa är min favorit med. Ska testa ditt tips med mascarpone och vispgrädde!

xo

Annika sa...

NU blev jag MYCKET sugen, kan jag säga!!
OMG, visst är det gott med margaritas ibland. Gillar dem on the rocks bättre än frozen. Men är det riktig hett är frozen sååå rätt.
OCH quesadillas. MUMS!!
Ha en fin helg, bästa Marie!!

Ullis sa...

Låter gott alltihop.

Desiree sa...

Så himla gott med strawberry margaritas och så lite quesadillas. Enkelt med så gott. Nu när jordgubbarna har sin högsäsong. Stannade på ett självplock i Frankrike igår och köpte med oss ett kilo jordgubbar. Fantastiskt goda. Jag tror vi har allt till maragritas hemma så jag skulle faktiskt kunna sno ihop en sådan här under helgen.
Trevlig helg Marie.

storasyster sa...

Tilltugget ser gott ut!! Härlig sommardrink!

Miss Marie sa...

Lotta - så gott ju! :)

Annika - jag tar mina margaritas som de kommer, är inte så kinkig! ;)

Ullis - :)

Desiree - men jösses så mysigt det låter! Hoppas på självplock i Sverige när vi kommer dit. :)Hoppas du gjorde några margaritas i helgen!

Storayster - så gott! :)