tisdag, maj 06, 2014

Met-gala 2014


 

Det har varit Met-gala i New York, och såklart klädde kändisarna upp sig till tänderna! Reese Witherspoon i knallrosa, Cara Delevingne i vita byxor och svart bandtopp, Rihanna i vitt, Stella McCartney svart och vitt och Kate Bosworth i persikorosa.



En riktig fullträff stod Blake Lively och Ryan Reynolds för. Älskar Blakes glamourösa stil, och jag har svårt att motstå ett gråspräckligt skägg som hos Ryan!

 
Lauren Bush Lauren var fint i vitt tillsammans med maken David Lauren. Eddie Redmayne och flickvännen var stiliga, likaså Neil Patrick Harris med maken i spexiga frackar. Chrissy Teigen och John Legend var stiliga.


Va-va-voom var ordet för makarna Ed Burns och Christy Turlington! Tvilligarna Olsen matchade medan syskonen Jake och Maggie Gyllenhaal mismatchade. David och Victoria Beckham var snygga, men Victorias pose ser ju lite... konstig ut.

Sean Penn och Charlize Theron, Claire Danes och Hugh Dancy, Emma Stone (älskar den rosa kombon!) med Andrew Garfield och Johnny Depp med Amber Heard.


Joshua Jackson och Diane Kruger får alltid till det. Colin och Olivia Firth är tjusiga medan Beyoncé och Jay Z lyckades mindre bra.


Karolina Kurkova var drottninglik i grått med blommor, Kim Kardashian hade svept ett sidenlakan omkring sig, Dakota Johnson hade missat att kamma sig och Zooey Deschanel? Njae. 

 
Elisabeth Olsen är söt i blått, Marion Cottillard i mörkblått, Alexa Chung i rynkat blått, Kate Upton i spanskinfluerat svart och Kristen Dunst i svart Star Wars-klänning


Kirsten Stewart i svart stickat och genomskinligt och fjädrar och... nej. Gisele Bündchen i svart, Alessandra Ambrosio i metallgrått (och någon har tydligen upptäckt plattången...) Luptia Nyong'o är läcker i gröna fjädrar och Naomi Watts i vitt till svart. 


Karlie Kloss i mönstrat, Jessica Alba i läckert guldfärgat fodral, Rosie Huntingon-Whiteley i kort skinnklänning, Taylor Swift i romantiskt ljusrosa liksom Rachel McAdams.


Leighton Meester är fantastiskt fin i glittrande guld, Lea Michele glänste lite för mycket medan Amy Adams lyckades perfekt i sin silverklänning. Nicole Richie matchade lila hår med silverklänning och Lily Aldridge valde också silver, fast i mindre lyckat tyg. 

 
Rött! Anne Hathaway, Monica Belluci, Ashley Williams och gravida Lake Bell.

 
Jag tycker gult är så fint, och Olivia Munn är verkligen så vacker i sitt fodral. Katie Holmes däremot verkar ha tagit inspiration från Skönheten och Odjuret, och det kanske inte var så smart. Och borsta håret! Jag älskar Emmy Rossums blommiga klänning, Kate Mara kör grönguldigt liksom Ivanka Trump.


Sarah Paulson var grön, Jessica Paré svartvit liksom Zoe Saldana och Margot Robbie. Chloe Sevigny livade upp med lite gult.


Hayden Panettiere och Sarah Jessica Parker körde båda på prinsessklänningar med mycket puff medan Kendall Jenner och Dita Von Teese körde på klassisk sjöjungfrustil.
 

Chloë Moretz i vita volanger, Kylie Minogue i vit chiffong med svart brodyr och Rosamund Pike i... tja, vet inte vad man kallar det. Lena Dunham i kort svart och så Michelle Williams i en klänning jag verkligen gillar, men som känns lite väl trist för sammanhanget.


Suki Waterhouse i en prinsessdröm med volanger, Aerin Lauder i ljusaste blått, Hailee Steinfeld i vitt och svart, Tabitha Simmons i en fantastisk blomsterklänning och Lily Allen i randigt. 

Mina favoriter är Blake Lively och Emma Stone. Har ni några favoriter?

Bilder från Daily Mail och Popsugar.

7 kommentarer:

Kalaslotta i USA sa...

Så skönt att man kan lita på att du kommer ha ett heltäckande svep av klänningarna.

Jag älskar SJP och avskyr Katie Holmes...wth liksom..

Snyggaste paret är alla gånger Blake & Ryan...hon är bara hur snygg som helst.

Christy är alltid apasnygg.

Victoria B har fortfarande kvar sina gamla poser..hon är ju så söt, förstår inte när hon själv ska inse det.

Jay Z förstör Beyonce mer o mer om du frågar mig, hon går från stark kvinna till ja, vad ska man säga..."jag förändrar mig för min man" typ...

Riahana är fin men attans den där tatoon under tutten är inte så snygg i den skärningen.


Haha nu gick jag visst på åsiktsturne.

KRAM och TACK för bra svep som vanligt.


Miss Marie sa...

Lotta - kul att du gillar! :) Vi tycker lika, hör jag! Jag såg en bild på SJPs hår bakifrån, helt fantastiskt! Och ja, Beyoncé... hon är ju så cool, varför klä sig så där?!

Anna sa...

Jag håller med om Blake, sedan gillar jag Taylor Swifts klänning men kanske utan rosetten eller vad det är man skymtar bakom ryggen där. Jag gillade Kylie Minogues klänning med.

Tycker dock att den där fisknätsklänningen med gröna fjädrar var hemsk.

Annika sa...

KUL att du håller reda på detta. Jag har helt missat det, haha!!
Blake är skitsnygg!! OJ så fin, och vilken klänning!!!
Katie H tror nog hon är på Disney World, ja...men hur tänkte hon där? Kanske var det Suri som var stylist?Dakota Js klänning ser superfin ut!!
JA; Diane K jättefin!!!
Charlize T också!!!
FATTAR inte att Vic Beckham alltid ser så sur ut och posar så konstigt.
emma Stone gillar jag också!!
KUL att se detta, och roligt att du alltid uppdaterar oss.
TACK!!

Miss Marie sa...

Anna - Taylor är riktigt fin! Till och med rosetten! :)

Annika - Blake lyckades från topp till tå! Helt perfeckt. Och ja, VB, varför så sur?!

Ullis sa...

Tittade just på en dokumentär om ABBA. Stella McCartneys klänning påminner precis om en som Agneta och Anni-Frid hade en gångi tiden.

Miss Marie sa...

Ullis - haha, jag tror jag vet vilken du menar! :)