torsdag, juli 17, 2014

På besök på Lerbäcks teater (och Alfred träffade Mowgli!)För någon vecka sedan for hela familjen till Lerbäcks teater för att se deras uppsättning av Djungelboken. Vilken fantastisk föreställning! Duktiga skådespelare i alla åldrar och en medryckande historia. Har ni möjlighet tycker jag att ni ska ta med hela familjen dit, Djungelboken spelas fram till 27 juli!


Utanför teatern finns diverse sätt att underhålla sig på (kom i god tid så ni får bra platser!) som en hinderbana och styltor!


Alla barnen höll sig intresserade under föreställningen, Alfred gillade mest när det dansades och sjöngs, det var riktigt häftigt. Lyckan var total när han fick träffa Mowgli efter föreställningen var slut! Snacka om starstuck!


5 kommentarer:

Helenas enkla vardag sa...

Åh jag har varit där nästan varje sommar, fast nu är tjejen inte riktigt intresserad längre, men gissar att det tar ett par år så vill hon dit igen.
Kram Helena

Miss Marie sa...

Helena - första besöket för mig, men resten av familjen har varit där tidigare. Jag blev väldigt imponerad av allt de gjort där! :)

Jenny sa...

Som jag skrev på insta har jag bara hört bra om denna, kul att se dina (mycket fina!) bilder! Jag skulle även vilja gå på mordgåtan med middagen och allt. Mina föräldrars grannar har bjudit med dem några gånger, verkar sköj.

susanne sa...

Älskar Lerbäcks teater! I år tyckte nog barnen mest om aporna. Förra årets Pippi var också jättebra!
/Susanne

Miss Marie sa...

Jenny - ja mordgåtan verkar riktigt rolig den också! Får se om jag får med Engelsmannen på den i vinter...

Susanne - ja, aporna och vargarna var riktigt bra gjorda! :)