onsdag, november 19, 2014

47/52Someone's got a new haircut!

Och alltså, jag vet att han ser supersur ut, men han gillar den faktiskt! Det är bara det att han inte gillar att jag vill ta kort på nya frisyren... Jag tog med en bild på Romeo Beckham till frisören för att visa ungefär hur vi ville ha det (fast med något kortare lugg!) och jag kan rekommendera att ta med en bild, om det är en särskild frisyr man eftersträvar, för det kan vara svårt att förklara vad man menar. Ganska kort men inte jättekort betyder en sak för mig men en helt annan för frisören. En bild eliminerar tänkbara missförstånd!

Bilder på mitt barn en gång i veckan under ett år. Det här är vecka 47.

9 kommentarer:

Ullis sa...

Stora snygga Alfred.

Desiree sa...

Wow vad fin han blev i nya frisyren! Han ser superbra ut. Den här frisyer klär honom sååå bra! Fina Alfred. Det där med att ta med en bild är ett riktigt smart tips. Ska jag se till att göra då jag hittar ny frisör här så småningom.

Miss Marie sa...

Desiree - ja, tycker också den passar honom riktigt bra! :)

Anonym sa...

Han är ju så jädrans söt! Ni måste faktiskt komma o hälsa på snart! <3 /T

storasyster sa...

En gång satt jag o letade på en bild hos frisören tillsammans m min son. Tror det är uppskattar även av frisörerna. En annan gång fick jag vara m o bestämma varje klipp hon gjorde m saxen. Den gången var usel. Både resultatmässigt o tidsmässigt!! Han blev så fin i sitt tjocka hår!!

Miss Marie sa...

T - det måste vi!

Storasyster - ja, när man måste vara med o bestämma varje klipp så undrar man vad man gör där?! Kan ju lika gärna klippa själv då...

Annika sa...

SÅÅÅ söt!! OCH så fin frisyr!

Miss Marie sa...

Annika - :)

Anna, Fair and True sa...

Bra tips! Isolde har hela veckan tjatat om att klippa sig efter att Peter varit och klippt sig. Hon behöver egentligen inte klippa sig, tycker det är bra längd nu när hon kan välja att ha det utsläppt eller uppsatt. Känns onödigt att gå till frisören men jag kanske ska ge mig på att toppa det lite hemma..?