fredag, januari 30, 2015

Alfreds gummistövlarHär står de då, de nya stövlarna som Alfred blev alldeles till sig över när han fick dem i födelsedagspresent. Om ni inte kan se det på hur rena de är, så är de alltså de svarta och blå stövlarna som är de nya. Nu kanske man kan tycka att det är lite onödigt dyrt med Hunter-stövlar till barn, men i England behövs det bra stövlar och fyller man som Alfred, mitt i slutrean, så kan man fynda stövlar till halva priset! Fördelen med Hunters är att de är gjorda av gummi medan billigare stövlar oftast är gjorda av plast som lätt spricker. Stövelstrumporna gör att han kan använda paret i större storlek när det är kallt ute och succesivt växa i dem. Smart, tycker jag! Tripp, trapp, trull. Och så är de ju väldans snygga...

5 kommentarer:

Annika sa...

Ser så lyxigt ut med Hunters till småbarn. Men som du säger, hos er är det ju befogat eftersom ni har det väder ni har. OCH om de är på resa är det ju lovely!!
När jag hade gummistövlar som liten tror jag det var tretorn, Nokia och sådana :-)
OCH numera äger jag inte ens ett par gummistövlar. Hehe...

brysselkakan sa...

Barn ska ha skor av bra kvalité! Säger hon som började jobba extra i skoaffär när hon var tolv!
I Sverige har vi ju Tretorn som är bra!
Numera har jag två par: ett par blommiga och ett par lite lägre röda!

Miss Marie sa...

Annika - ja, det behövs här!

Brysselkakan - tyvärr är det ju inte alltid som dyr = kvalitet, men i Hunters fall tycker jag ändå det stämmer! Och håller med dig, barn med ständigt växande fötter behöver bra skor!

Sofia sa...

Jag har köpt alla mina Hunter stövlar i England och de kostar ju ändå bara en bråkdel av vad de kostar i Sverige (och Tyskland) så de är lätt värda det! Alfreds nya skulle jag också gärna ha ;-)

Miss Marie sa...

Sofia - har faktiskt aldrig kollat på priser i Sverige eller Tyskland, men så kanske det är! :)