tisdag, januari 27, 2015

Födelsedagsförberedande för en fyraåringImorgon är det stora dagen D! Jag har svårt att förstå att jag har en fyraårig son, det är en klyscha, men herrejösses vad fort tiden går! Idag har vi. förutom att ha varit till doktorn med ett infekterat sår i ett finger, förberett för födelsedagen. Nya blommor har inhandlats, ballonger likaså och så har vi bakat födelsedagstårta. Jag har inget klockrent favoritrecept, så jag letade igenom de bakböcker jag har för att få lite inspiration, men jag gjorde det recept jag har gjort några gånger förut och det blev ok. Nu ska jag bara hitta recept på en bra frosting också... Imorgon blir det firande med granny och grandpa hela dagen, onsdagar är lediga dagar för Alfred, så det passar ju ypperligt att fira födelsedag då! Barnkalas blir det på söndag och det ser jag väl fram emot med skräckblandad förtjusning...


5 kommentarer:

Desiree sa...

Vilken superfin tulpanbukett du har med papegojtulpaner. Får fina vår känslor då jag ser den. Stort grattis till Alfred. Är säker på att han kommer att få en riktigt bra födelsedag med en riktigt smarrig tårta och allt.
Kram!

Miss Marie sa...

Desiree - ja, de är fina tulpaner, men nu börjar de sjunga på sista versen!

hjarnfrys sa...

Barnens ålder går snabbare än snabbast. Nästa gång blir min äldste 18 år, känns HELT overkligt. Minns honom så tydligt, som 4-åring. Det var härligt då, men det är det nu också. Att känna sin lille pojkes stora björnkram är häftigt. Att höra hur han resonerar och veta att jag påverkat det genom dessa år är fantastiskt.

Go' tisdag.

Sandra sa...

Vad stort att bli fyra. Fina, fina Alfred. Hoppas att dagen idag blir härlig!
Stort grattis till dig Alfred!

Miss Marie sa...

Hjärnfrys - ja, kan tänka mig att det är en härlig känsla, jag hoppas också få uppleva det! :)

Sandra - jättestort ju! :) tack!