fredag, februari 27, 2015

TGIF! (igen!)Host host, Alfred och jag hostar ikapp och tycker synd om varandra. Alfred tycker mest synd om sig själv på natten, när han hostar så mycket att han inte kan sova medan jag tycker synd om mig själv mest hela tiden! Sån är jag, inte alls särskilt kul att vara med när jag är sjuk. Ibland så blundar jag och drömmer mig bort till nåt varm ställe, där man inte måste ha ullkofta och tofflor inomhus (engelska dragiga hus!!!) och där solen faktiskt värmer. Jag förstår folk som väljer att åka till varmare ställen så här års, särskilt när vintern verkar ha varat i en halv evighet...

Jaja, nu är det åtminstone HELG! Äntligen. Hoppas ni får en bra helg!

3 kommentarer:

Desiree sa...

Alltid skönt och uppskattat med fredag. Vad trist att ni är sjuka igen. Det har varit en lång och ganska jobbig vinter för er med avlösande förkylningar. Urk för dragiga hus. Hoppas att ni kryar på er snart. Dina fina blommor piggar dock upp och ger hopp om våren. Våren kommer snart ska du se.
Jag håller helt med om att det är guld värt att åka iväg till något varmt ställe och få en liten paus från vintern. Det var verkligen inte fel att åka iväg till Florida i januari som vi gjorde.
Kramar och krya på er.

Veronica S.V. sa...

Krya på dig!

Channal sa...

Host host här också! Så trött i bängen på det! Hoppas ni snart blir bra!

Trevlig helg och Kram! Anna