torsdag, mars 05, 2015

Att skriva brevFörra veckan hade jag turen att få två handskrivna brev i brevlådan! TVÅ! Ett från Sverige och ett från Tyskland. Självklart satte jag mig ned och skrev svar, för hand. Jobbigt, handen är ganska så trött efteråt, men det är så kul att få brev. Jag var tvungen att införskaffa nya brevpapper, senast jag köpte brevpapper var på vår smekmånad i Toskana för över fem år sedan och de är nu slut, så dags för nytt. Det är inte helt lätt att hitta brevpapper i affärer längre, men till slut hittade jag de här fina från Art File. Fina och inte för plottriga! 


Och så har jag blivit med ny adressbok med finaste mönstret från Liberty! Jag läste ett citat någonstans, om hur roligt det är att vissa envisas med adressböcker utifall att en utomjording skulle komma och slå sönder vår dator eller någonting, men jag envisas med att ha adresser nedskrivna! Särskilt när jag nu har en så fin bok att skriva dem i också.


6 kommentarer:

Sofia sa...

Väldigt fina! Ja det är något man inte får alltför ofta nu får tiden. Varje gång det dimper ner ett handskrivet kuvert i brevlådan hos oss tror jag att det är en bröllopsinbjudan ;-)

Miss Marie sa...

Sofia - man kan ju alltid hoppas! ;)

Annika sa...

Så sällan det blir handskrivna brev numera. Men när jag var ny i USA skrev jag hela tiden, långa, långa brev. Jag hade en ask med underbara brevpapper, kort och stickers. Ja, det var som dåtidens laptop, haha! Jag har kvar alla brev. När jag väl skriver ngt för hand numera (förutom dagboken) får jag lätt kramp i handen.
Det är verkligen KUL med handskrivet brev i brevlådan, men det händer ju i princip aldrig.

Miss Marie sa...

Annika - ja, en annan tid då! Då hade man fortfarande skrivstarka händer! ;)

Desiree sa...

Lyllos dina vänner som får fina handskrivna brev av dig. Det är en lyx och lycka i dagens moderna samhälle.
Jättefint brevpapper.

Miss Marie sa...

Desiree - ja, det är en lyx! :)