torsdag, april 30, 2015

4/12Fyraåringar är otroligt roliga! Alfreds hjärna går på högtryck hela tiden och det är fantastiska saker som han funderar på och vill prata om. Det är mycket snack om att bli storebror, han vet redan hur han ska hålla bebisen och sjunger och pratar med babyn i magen, det är väldigt spännande saker som händer! Annat att fundera på är att han ska börja skolan i höst. Behöver han verkligen gå i skolan, han kan ju redan så mycket, tycker han själv? Men eftersom drömmen just nu är att bli pilot, så påpekar vi att han måste gå i pilotskola för att kunna bli pilot, och det ju är bra att åtminstone kunna läsa och räkna? Jo, men... Prata och diksutera är han iallafall väldigt bra på!


Och han växer som ogräs just nu! De där benen bara ränner iväg, så nu har vi fått köpa nya kläder som vi hoppas ska passa åtminstone ett litet tag! Shorts är annars favoritplagget, så det är tur att det snart är sommar så han kan ha shorts på sig även utanför vår innergård som brukar ha ett eget tropiskt klimat.


Bilder på mitt barn en gång i månaden, det här är april.

5 kommentarer:

Desiree sa...

Det märks att han vuxit mycket. Han ser ut att bli en lång kille. Underbart att ta del av alla funderingar och allt som rör sig i hans huvud. Förstår att en av högsta drömmarna är att bli pilot.
Ha en fin helg.

Annika sa...

SÅ gullig.
Ja, han blir nog en jättebra storebror till den lilla bebisen.
Skolan kommer han säkert att gilla bara han börjar :-)
Ha en finfin helg!!

Miss Marie sa...

Desiree - ja, man borde spela in allt han säger, det är många funderingar! :)

Annika - ja, tror också skolan är hans grej bara han börjar! :)

Channal sa...

Söta Alfred! Minns när jag följde dig med Alfred i magen och nu är han fyra år och gillar att diskutera och ska bli storebror! Livet är härligt! När kommer syskonet? Jag ska bli mormor i oktober!! (Har jag inte berättat på bloggen) Så spännande och helt fantastisk! Min Ida är 26 år! En bra ålder. Så nu får jag följa er båda. Kul kul!!

Ha en skön söndag! Kram Anna

Miss Marie sa...

Anna - ja, livet ändras! :) Alfred blir stoebror i augusti är det tänkt! :) Och grattis till att bli mormor, så kul! :)