tisdag, juni 02, 2015

Sommar?Sa ni sommar? Vete sjutton, alltså. Här kör Alfred med mössa och vantar när vi går ut, eller glovear, som han kallar dem på svengelska, fleecejacka och vindskydd. Det har varit otroligt blåsigt här, och då kommer jag ändå direkt från blåsiga England, så jag tål lite vind, men det här? Usch!


Och kommer ni ihåg lekstugan som byggdes i våras? Den är klar numera, med klättervägg på baksidan och öppning för affär på andra. Eller som hopplank!


Och vattnet är ju alltid lika kul! Stora stenbumlingar ger stora plask, små stenar ger små plask!


Alfred hittade en död fisk i vattenbrynet. "Vi kan äta fish and chips ikväll, mamma!" Jag gillar hans tänk, men det är kanske inte något vi alla blir mätta på, eller vad tror ni?

6 kommentarer:

Annika sa...

Ummm...ja...jag erkänner att sommarvädret hemma är avskräckande. Det vittnar ju alla om, familj, vänner, bloggar och instagram.
INTE KUL!!
Måtte de vända. MÅTTE DET!
men det gör det nog. Jag är säker på det.
Fina foton är det iallafall.

Miss Marie sa...

Annika - ja, så småningom vänder det nog... Hoppas vi! Inte kul när det är 11 grader i juni!

Desiree sa...

Usch att det ska vara så kallt och blåsigt. Hoppas att det vänder snart. Jag har hört från mina föräldrar som bor i Stockholm att maj inte har varit något vidare alls. Så gulligt att Alfred tänke vad gäller fish and chips och den lilla lilla fisken. Jag håller tummarna för att det vänder och ni får lite skönt och fint semseterväder.
Kramar!

Miss Marie sa...

Desiree - nej, så här kallt o regnigt har maj visst inte varit på länge, vi håller tummarna för att juni blir bättre snart!

Millan sa...

Jag tror att sommaren kommer snart! Till england ar den pa vag (det lovas andring pa vadret idag med sol och varme!) och sakert kommer den till Sverige snart ocksa. Harligt med semester hemma i juni. Det ar ju lite specieltl att vara hemma i sommarlovstider tycker jag (som aldrig kan vara det med tanke pa barnens skola). Nasta helg aker aven jag och Sofia till Sverige. Bara en helg tyvarr, men for att vara med pa min brors examen. Som vi langtar!!

Spannande tider for dig den har sommaren med barnafodande :-).
Kram

Miss Marie sa...

Millan - jag veeeeeeeet!!! Sista året vi kan göra så här, nästa år slutar Alfred skolan 26 juli!!!!!!! JAG VILL INTE!!!!!!