måndag, augusti 24, 2015

Due Date PicnicNej, inte trodde jag att vi skulle kunna ha picknick på bebisens beräknade datum! Eftersom Alfred var tio dagar tidig trodde jag att den här bebisen också skulle vara tidig, även om jag SÅKLART VET att det knappast är någon vetenskap och bebisen kommer när den kommer, men ändå. Jag har ju inte kunnat vara stilla och vila under den här graviditeten, eftersom Alfred kräver sitt, så det trodde jag också skulle vara en bidragande faktor. Men bebben verkar nöjd därinne, helt klart, det är bara jag som börjar bli missnöjd nu, jag känner mig väldigt tung och det gör ont i ljumskar och fogar. Jag har förvärkar så det räcker och blir över, men inget mer än så. Engelsmannen ringer och mejlar tio gånger om dagen för att höra hur det är med mig och om det är något på G. Men nä.

Så igår packade vi ihop oss och hade picknick på The Green. Sommaren kom nämligen till oss igår, varmt, blåsigt och molnigt, typiskt engelskt sommarväder med andra ord. Jag pallrade upp mig på kuddar på filten, tog med mig en tidning och så lät jag Alfred och Engelsmannen kasta boll och frisbee. Fint så.

Och hörreni, ni kan väl hålla tummarna för att bebben vill ut snart, ok?


9 kommentarer:

Ullis sa...

Vi håller alla tummar.😃👍

Miss Marie sa...

Ullis - tack!

Anonym sa...

Det är så segt att gå över tiden... Hoppas det händer något snart. Kanske dags att massera de där punkterna vid fotknölarna som jag skrev om?

Miss Marie sa...

Brysselkakan - helt klart, tack för påminnelsen!

Charlie sa ... sa...

Å, jättefina bilder!

Och vad spännande med bebisen som kommer när som helst!!

Har just läst ditt svep och måste titta igen och läsa mer. Så mycket läckert Marie!

KRAM

Desiree sa...

Lovar att hålla tummarna hårt hårt för dig.
Kram!

emelie - Berlin, Berlin sa...

Kom ut ni lilla bebisen! :) Håller tummarna att det är någonting på gång nu eller snart!

susanne sa...

Stooort GRATTIS! Har sett bild på liten babyfot på Instagram , men kan inte kommentera där. NJUT!/Susanne

Millan sa...

AH skulle precis skriva att jag hoppas den lille kommer ut snart men fran kommentaren har over later det ju som om han ar har nu?! Stort grattis :-) Kram fran Bristol