onsdag, september 09, 2015

Bröderna



Ord kan inte beskriva vad jag känner när jag ser Alfred och Anders tillsammans. Hur kan några som bara träffades för två veckor sedan, vara så nära varandra? Alfred brukade sjunga The Beatles All My Loving när Anders låg i min mage och jag är säker på att Anders känner igen Alfreds röst nu, på något undermedvetet sätt. Det ska bli så kul att få se dem växa upp tillsammans!

10 kommentarer:

Anonym sa...

Så fina ihop!

eastcoastmom sa...

Underbaringar!

Sofia sa...

Åh så fina!

Ullis sa...

Härliga goa bröderna.😍

Saltistjejen sa...

Ja visst är det helt FANTASTISKT att se kärleken mellan syskonen! Jag förundras varje dag över det starka band som finns mellan E och O. Och då fick de ändå en väldigt tuff syskonstart eftersom O låg på NICU (neonatalen) hans första månad och E då ju inte fick komma in dit. Hon längtade så hon grät de där veckorna. Men när han väl kom hem var hon idel kärlek. Inte ett uns svartsjuka alls, vilket vi hade trott skulle kunna komma. Men i stort sett har vi inte sett någon sådan alls.
Jag älskar att se dem tillsammans så jag förstår hur du känner inför dina fina söner!
Kram!

emelie - Berlin, Berlin sa...

Vilken underbar bild!

Desiree sa...

Så himla söta och fina tillsammans.
Kram!

Miss Marie sa...

Brysselkakan - det är dom! :)

Eastcoastmom - :)

Sofia - :)

Ullis - :)

Saltis - ingen svartsjuka här heller än så länge, trodde ändå att det skulle bli lite av den varan, men Alfred verkar gilla att vara storebror!

Emelie -ja, jag blir så glad av den! :)

Desiree - :)

Anna, Fair and True sa...

Jag skulle gärna vilja ha en till nu (måste bara övertala Peter...) bara för att se Isolde uppleva det på riktigt så att säga. Hon var ju bara två år när Harald kom. Hon tjatar varje dag om en bebis! Och Harald också nu för han älskar alla bebisar på sin förskola och hör ju hör syrran tjatar. Jaja, vi får se. Tror inte det blir några fler men man vet ju aldrig.

Miss Marie sa...

Anna - jag håller tummarna för dig! :)