torsdag, oktober 01, 2015

Throwback Thursday - Oktober 2013Nu har vi bott i England i två år! Tänka sig, tiden går fort. Det är så kul med bloggen, den hjälper mig att se tillbaka på allt som hänt, saker jag kanske inte skulle minnas utan hjälp. Det här inlägget skrev jag i slutet av oktober 2013, och det är kul att se hur mycket Alfred har ändrats men också påminnas om hur det var. Vår flytt till England var allt annat än smidig och inte trodde jag att vi fortfarande skulle bo kvar i samma hus som vi flyttade in i då, men att köpa hus i England skrämmer mig! Gaaaahhh!

Och hörreni, nu är det oktober! Hur härligt är inte det?!

5 kommentarer:

Annika sa...

Ja, tänk att ni bott där i två hela år. NAJS!
Jadu, att köpa hus i US skrämde mig också. Hann bo här i 7 år innan jag gav med mig. Inget jag ångrar idag. så jag säger; go for it!! OM ni kan!

Anonym sa...

Tiden går fort, vi har bott här i tre år nu och det ser ut att bli fler. Just det kan jag inte riktigt ta in just nu, vill iväg på nya äventyr! Men vi trivs, vi bor fantastiskt så varför klaga!?
Är det krångligt med husköp i UK? Eller varför skrämmer det dig?

Desiree sa...

Oj när man kollar på de här bilderna inser man hur fort tiden går och hur mycket Alfred har växt. Helt otroligt att ni redan hunnit bo i England i två år. Blir också nyfiken på hur du funderar kring husköpet. Är det läskigt för att det är krångligt eller för att det känns mer defintivit på något sätt. Det är dock toppen att kunna hyra till en början och känna in landet, kulturen och området och se vad man trivs med.
Kram!

Miss Marie sa...

Annika - ja, det har gått fort! Är bara så läskigt, standarden är inte vad vi svenskar är vana vid...

Brysselkakan - hos mig är äventyrslusten stillad för tillfället, ja, om inte Sverige kom och knackade på dörren, förstås! Standarden på hus är så mycket sämre än i Sverige och Tyskland, och det tar emot att betala så mycket pengar för så dålig standard...

Desiree - ja, det är nog lite läskigt just för att det blir definitivt, men också för att standarden är så mycket sämre och det tar emot att betala för skräp...

Annika sa...

För mig var det nog det där att "jag skulle bli så fast och rotad" om vi köpte hus. Kämpade emot det så länge.
Det var den stora anledningen.
Men sen då det var gjort var det SÅ härligt.