onsdag, januari 27, 2016

Att klä sig i vårEfterdyningarna av stormen Jonas har kommit hit från USA, men vi får inte snö, nej, regn och blåst blir det istället! Alltså som en vanlig vinter i England... Jag drömmer om varmare vårdagar och fina kläder! En bra grej med att bli äldre är att jag har hittat en stil som jag håller fast i. Eller, stil kanske man inte ska kalla det, men jag vet att om jag köper en sak idag så kommer jag antagligen tycka om det både nästa år och om tre år! Jag vet vilka produkter jag gärna kan lägga mer pengar på eller leta mer aktivt efter på rea, ta skor till exempel. Nuförtiden köper jag nästan enbart skinnskor som jag sedan tar hand om, några favoriter har varit hos skomakern upp till tre gånger, tar man bara hand om kvalitetsskor så håller de länge, länge. Och väskor? Ja, de vet jag att jag kommer att använda!

Ljusrosa kappa från H&M, blus från Kappahl, jeans i ekologisk denim från Lindex, mockaboots från H&M, ullhatt från ASOS, örhängen från ASOS, halsband från H&M, solglasögon från Le Specs hos ASOS och väska från Cath Kidston.

4 kommentarer:

Channal sa...

Så SNYGGT!! Köper hela kittet! Min stil... KRAM Anna

Annika sa...

Exakt Marie. SÅ är det. Man hittar sin stil. Jag kör min, och kommer förmodligen att köra den tills jag trillar av pinn.
Hittade den just i 30-årsåldern där du är nu!
Jag kikar inte direkt på trender, går min väg. Vet vad som passar. SÅ skönt!
OCH det du visar idag är så snyggt!! Älskar bootsen!! Väskan, så vacker!!
Snyggt allting!

Miss Marie sa...

Anna - kul! :)

Annika - ja, skönt när man har kommit dit! Visst kollar jag trender, men jag vet vad jag kommer gilla! :)

Sofia sa...

Jag har nog väldigt bra koll på min stil och vad jag passar i min just nu drömmer jag om att komma i de där jeansen :-)