onsdag, januari 13, 2016

De sista bilderna från Sverige, för den här gångenSå kommer de sista bilderna från julledigheten i Sverige. Snöiga bilder. Jag får täta rapporter hemifrån om kyla och mer snö, här hos oss är det bara regn, blåst och kyla som gäller! Lite bitter är jag kanske, men som ni ser på bilden så var Anders väldigt betänksam när det gällde snö.


Första gången i en pulka!


Anders föredrog att hänga med kusinerna inomhus. Här är det storkusinen som bär runt honom. Helt klart bästa barnvakten!


En av höjdpunkterna för mig var att ha Theresa här. Kändes smått magiskt att sitta tillsammans och amma våra små pojkar i soffan.


Det blir en hel del ammande med små bebisar!


Och en massa gos!


Innan vi åkte hem, hann vi med en vassrensning vid stranden. En eld på isen är verkligen speciellt, och barnen tyckte det var extra kul. Och ja, med barn räknar jag in Engelsmannen också!


 Ett sätt att hitta en engelsman i en grupp av svenskar? Titta efter den som står och skakar av kyla! Efter över ett decennium tillsammans så tycker man att han borde ha vett att klä sig i kylan, men nej. Han har åtminstone inte shorts på sig!


Alfred hjälpte glatt till!


Och så en spark såklart! Alfred tog med sig en bild på en spark till skolan när han började efter lovet förra veckan, det är något man inte hittar här i England!


Vi kan ha överdoserat på varm choklad under julledigheten, men det var det värt!

4 kommentarer:

Annika sa...

Mysigt. Glad att ni hade en så fin vistelse hemma.
Jag är också avis på all snö och kyla hemma.
Skulle gärna ta en liten resa till good old Sweden just nu!

Miss Marie sa...

Annika - ja, lite skidåkning o snöbus skulle inte vara fel!

Desiree sa...

Vilka fina bilder Marie både i detta inlägg och inlägget nedan. Som ett vackert vintervykort. Så mysigt att du fick tillbringa tid tillsammans med din vän också.

Miss Marie sa...

Desiree - ja, jag får hemlängtan av bilderna!