måndag, februari 29, 2016

Oscars efterfest 2016Alicia Vikander fortsatte glittra på efterfesten, och kolla in skorna! Jessica Biel var tjusig i grått, kika in hos Vanity Fair och se en fin bild på henne och maken Justin Timberlake. Nina Dobrev glittrade också, liksom Rachel McAdams som bytt från grönt till ljusrosa. Rosa var också Brie Larsons val till efterfesten.


Olivia Munn i grått futuristiskt. Jennifer Lawrence i tvådelat svart och Taylor Swift i urringat och slitsat. Selena Gomez i silverglitter och Kate Hudson i brons. 


Diane kruger i rödsvart spets, Sarah Hyland i silverglittrigt, gravida Anne Hathaway i gudinneliknande svart med guldknappar. Kate Upton pushade upp sig i svart och Jessica Alba var 70-talsstilig i vitt.


Gwen Stefani var utmanande och romantisk på en och samma gång. En som var utmanande, och rent ut sagt ful, var Kerry Washington i vitt med neongula detaljer. Jag vet inte hur hon tänkte... Kate Bosworth var mer lyckad i pudrigt lila och Amy Adams i grått och vitt.


Vitaste vitt valde var Elisabeth Banks, Helena Christensen, Emilia Clarke, Emma Roberts och Kate Beckinsale.


Ännu en dam i vitt var Sofia Vergara. Gravida Chrissy Teigen i svartglittrande fodral och Miranda Kerr i rött. Lily Collins i brons och Sophie Turner i blått.


Hilary Swank i grått och svart, Marisa Tomei i gult, Michelle Monaghan i genomskinligt svart, Minnie Driver i mönstrat blått och Thandie Newton i svart nattlinne.

Några favoriter här?

6 kommentarer:

Channal sa...

Iså mycket läckert! Har inte hunnit kolla in klänningarna ordentligt. Så himla kul att Alicia tog hem den. Svensk filmhistoria.

Kram Anna

Miss Marie sa...

Anna - ja, väldigt kul!

Miss Marie sa...

Anna - ja, väldigt kul!

Anna sa...

Jessica Alba och Rachel McAdams gillade jag, tyckte Diane Krugers klänning var makalöst ful.

Anonym sa...

Rachel McAdams klänning är fantastisk men vad har Kate Hudson fått på sig??
Alicia bär upp vilken klänning som helst, men jag har sett finare på henne än denna.
Inga jättefavoriter här...ska kolla dom riktiga Oscarsblåsorna nu =)

/Pernilla

Miss Marie sa...

Anna - Rachel McAdams var ju fantastisk!

Pernilla - Kate har ju inte alltid full koll, kommer ihåg när hon var höggravid och kom i nån ful tvådelad dress, fantastiskt fult!